Problemy z wypróżnianiem

Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
ąska

Problemy z wypróżnianiem

Post autor: ąska »

A ze zdrowiem naszych dzieciaczków ? bo ja jestem powiem wam w kropce bo moja córka od pewnego czasu ma takie zaparcia, że szok. Moja znajoma poleciła poleciła mi czopki , które są podobno świetne na takie zaparcia ale moje dziecko protestuje i nie pozwala na ich podanie. Co jeszcze można podać takiemu dziecku?
chłonka

Re: Problemy z wypróżnianiem

Post autor: chłonka »

ąska pisze: ↑05 paź 2021, 10:12 A ze zdrowiem naszych dzieciaczków ? bo ja jestem powiem wam w kropce bo moja córka od pewnego czasu ma takie zaparcia, że szok. Moja znajoma poleciła poleciła mi czopki , które są podobno świetne na takie zaparcia ale moje dziecko protestuje i nie pozwala na ich podanie. Co jeszcze można podać takiemu dziecku?
A w jakim wieku córeczka? Moja miała zaparcia gdy skończyła dwa latka i odpieluchowała się. Z siku problemu nie było żadnego, za to z kupą już tak.
Stosowaliśmy wtedy czopki musujące evaqu bambini. Są dużo lepsze niż zwykłe glicerynowe. Łatwo się je aplikuje. Działają szybko bo juz do 15 minut po aplikacji. Warto spróbować z nimi
Alba

Re: Problemy z wypróżnianiem

Post autor: Alba »

znam te czopki o których piszecie w wersji dla dzieci. Moje bliźniaki miały problem ze zrobieniem kupy i stosowałam właśnie czopki evaqu bambini. O niebo lepsze niż zwykłe czopki glicerynowe.
Działają szybko bo w ciagu kilkunastu minut. Są naturalne i bezpieczne dla dzieci
ODPOWIEDZ