Problemy z wypróżnianiem
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Problemy z wypróżnianiem
Post autor: ąska »
A ze zdrowiem naszych dzieciaczków ? bo ja jestem powiem wam w kropce bo moja córka od pewnego czasu ma takie zaparcia, że szok. Moja znajoma poleciła poleciła mi czopki , które są podobno świetne na takie zaparcia ale moje dziecko protestuje i nie pozwala na ich podanie. Co jeszcze można podać takiemu dziecku?
Re: Problemy z wypróżnianiem
Post autor: chłonka »
A w jakim wieku córeczka? Moja miała zaparcia gdy skończyła dwa latka i odpieluchowała się. Z siku problemu nie było żadnego, za to z kupą już tak.ąska pisze: ↑05 paź 2021, 10:12 A ze zdrowiem naszych dzieciaczków ? bo ja jestem powiem wam w kropce bo moja córka od pewnego czasu ma takie zaparcia, że szok. Moja znajoma poleciła poleciła mi czopki , które są podobno świetne na takie zaparcia ale moje dziecko protestuje i nie pozwala na ich podanie. Co jeszcze można podać takiemu dziecku?
Stosowaliśmy wtedy czopki musujące evaqu bambini. Są dużo lepsze niż zwykłe glicerynowe. Łatwo się je aplikuje. Działają szybko bo juz do 15 minut po aplikacji. Warto spróbować z nimi
Re: Problemy z wypróżnianiem
Post autor: Alba »
znam te czopki o których piszecie w wersji dla dzieci. Moje bliźniaki miały problem ze zrobieniem kupy i stosowałam właśnie czopki evaqu bambini. O niebo lepsze niż zwykłe czopki glicerynowe.
Działają szybko bo w ciagu kilkunastu minut. Są naturalne i bezpieczne dla dzieci
Działają szybko bo w ciagu kilkunastu minut. Są naturalne i bezpieczne dla dzieci
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki