Produkty na zdrową cerę
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- Samanta-62
Produkty na zdrową cerę
Post autor: Samanta-62 »
Hej! Stosujecie jakieś witaminy lub suplementy na zdrową cerę? Znalazłam je między innymi w ofercie sklepu Andromeda i zastanawiam się, czy nie warto byłoby ich kupić. Jak myślicie?
- kleopatra1966
Re: Produkty na zdrową cerę
Post autor: kleopatra1966 »
Znam sklep Andromeda i bardzo go polecam, bo mają przyzwoite ceny nie tylko produktów na zdrową cerę, ale i innych suplementów czy chociażby kosmetyków. Jakość też jest świetna, nie ma się do czego przyczepić 

Post autor: baśka »
a moze warto po prostu zaczac stosowac naturalne kosmetyki? ja jakis czas temu zamowilam sobie z ecobotox olejek z opuncji figowej , jesli chodzi o walke ze zmarszczkami to jest chyba najlepsze co mozemy zaczac stosowac
maja tez sporo innych fajnych kosmetykow

Post autor: miłka »
Najważniejsze to chyba zdrowa dieta. Bez tego cera na pewno nie będzie dobrze wyglądać.
- Slavka
Szukajcie pomocy w kosmetykach oczywiście;) Warto postawić tu na te naturalne, każdy wam to pewnie powie. Sprawdźcie sobie tu ofertę od https://arganhouse.pl Ich kosmetyki arganowe to na pewno bardzo dobry wybór jeżeli chodzi o codzienną pielęgnacje.
Post autor: niańka »
Bielenda! moje ulubione kosmetyki, a ta ich nowa linia eco nature to juz w ogole wymiata pod wzgledem jakosci i skutecznosci
Post autor: januśka »
Jeśli skóra jest sucha i swędzi, to krem Dermaveel będzie najlepszych rozwiązaniem. Składniki naturalne, no i bardzo dobre i skuteczne działanie. Skóra przestaje swędzieć, nie pęka, nie piecze. Krem mogą stosować dzieci i dorośli. A teraz coś szukam na cerę tłusta, mieszana - macie jakieś propozycje.
tuleja cylindryczna
tuleja cylindryczna
Post autor: móńka »
Na łuszczycę i atopowe zapalenie skóry wykorzystuję oliwę z oliwek z ozonem. Takie rozwiązania zapewnili nam https://ozonella.pl/ozonella-2/zastosowanie/ w bardzo atrakcyjnej jakości. Działa także właściwie na pękający naskórek, dlatego problem mam z głowy. A skóra wymaga stosownej pielęgnacji!
Post autor: Buśka44 »
W takim przypadku polecam Wam do sprawdzenia również skuteczny catering dietetyczny od SportFoodBox z Torunia https://sportfoodbox.pl/catering-dietetyczny-torun z którego usług sam korzystam. Obecnie mam dietę wege fit, bo chciałem spróbować na chwilę wyeliminować mięso. Zaskoczony byłem ile jest możliwości posiłków smacznych w takiej diecie. Czuję się świetnie, są słodkie desery, ale również zupy kremy. Wszystko co lubię 

- mordka31
Podstawą jeśli chodzi o pielęgnacji skóry są rożnego rodzaju produkty, które pozwalają i umożliwiają jak najlepsze skorzystanie z dobroczynnych składników. Warto jednak stawiać na rozwiązania, które są doskonałym elementem jeśli chodzi o dopasowanie do potrzeb. Polecam zatem zajrzeć na stronę https://beautifly.eu/produkt/mikroderma ... derma-pro/ gdzie trafisz na świetny produkt jakim jest domowa mikrodermabrazja.
Post autor: guśka »
w ofercie producenta Pharmovit znajdziecie wiele produktów na urodę
ja często kupuję ich suplementy przede wszystkim ze względu na ich naturalny i czysty skład
mam kwas hialuronowy a tabletkach i preparat w płynie na wzmocnienie włosów, paznokci i poprawę kondycji skóry. działają, są wydajne a do tego niedrogie 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki