świąteczne obrzarstwo
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
- poswiata
Re: świąteczne obrzarstwo
Znam ten ból, też w święta ciężko mi przejść obok stołu obojętnie
staram się dlatego zawsze po posiłku staram sie wyjść na spacer i nie siedzieć ciągle za stołem, na trudne sytuacje w pogotowiu trzymam ulgasim, on szybko działa przy wzdęciach i przejedzeniu

- jorahmormontrip
Post autor: jorahmormontrip »
Myślę, że podczas świątecznego obżarstwa, idealnie sprawdzą się śliwki marynowane w occie jako forma przekąski. Widziałam, że tutaj : https://sklep.vitapol.net/marynaty.html można je dostać w bardzo atrakcyjnej cenie. Z tego co się dowiedziałam, to śliwki mają również pozytywny wpływ na nasz układ pokarmowy. Zawarte w nich pektyny, skutecznie poprawiają nasz apetyt, ale również regulują proces trawienia.
- renka
Myślę, że każdego z nas czekają właśnie takie święta. Ale trzeba też sobie w odpowiedni sposób z tym wszystkim radzić. Moim sposobem to jest właśnie stosowanie Intesty w takich sprawach, dlatego obowiązkowo zabieram ją ze sobą na święta
- kinnia
oj tam, ja staram się na co dzień trzymać dietę ale święta to święta, nie zamierzam sobie niczego odmawiać
nie wiem jak u Was ale u mnie jednym z takich dań obowiązkowych są np pierogi z kapustą i grzybami. Nie będę mieć czasu na ich samodzielne zrobiebie więc na pewno kupię te marki Virtu http://virtu.com.pl/page/pierogi,325/. Fajny smak, dużo farszu, wypróbowane więc polecam 
toyota rav4 diesel czy benzyna

toyota rav4 diesel czy benzyna
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne