Walka z otyłością
Dobre rady o zdrowiu i leczeniu - opowiadamy o domowych sposobach, jak i preparatach z apteki. Polecamy lekarstwa i ostrzegamy przed tym, co nam szkodzi. Bo zdrowie to podstawa.
Walka z otyłością
Post autor: araśka »
Lekarz mnie dzisiaj załamał bo stwierdził, że jestem osobą otyłą i powinnam się zacząć leczyć. Przez pandemię na wadze 15 kg więcej, zaczynam z tym coraz gorzej się czuć i w sklepach brakuje na mnie rozmiarów. Co powinnam zrobić? wydawało mi się, że sama dam radę jak się wezmę w garść...
- kamilla
Re: Walka z otyłością
Myślę, że lekarz jeśli tak powiedział to tylko dla Twojego dobra. Otyłość to choroba i prawdopodobnie wymagasz leczenia. W pierwszej kolejności wybierz się do dietetyka. Nie wiem z jaką otyłością się zmagasz, sprawdź wskaźnik BMI najlepiej. Zaawansowane przypadki otyłości leczy się również chirurgicznie. Zabiegi te mają na celu zmniejszenie objętości żołądka tak aby pacjent spożywał znacznie mniejszą ilość kalorii. Jak się chcesz dowiedzieć więcej to widzę na https://www.szpitalnaklinach.pl/klo/ wiele informacji. Poszukaj dobrego lekarza, trzymam za Ciebie kciuki!
- cziwa
Re: Walka z otyłością
Jeśli myślisz nad braniem sterydów, to zajrzyj do sklepu https://esterydy.pl/628-clomid-50mg-anf ... -cena.html u nich jest ich duży wybór i to w super cenach. Jak dla mnie jeden z najlepszych sklepów internetowych na rynku, myślę, że każdy będzie z niego zadowolony i co w nim znajdzie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki