antykoncepcja zawiodła
PMS, bóle miesiączkowe, czyli zmora każdej kobiety. Jak przetrwać okres, w jaki sposób pozbyć się bólu? Możesz polecić dobry patent? Napisz o nim!
- kisianka
antykoncepcja zawiodła
Ciężka sprawa z tymi sprawami kobietki, sama się często zastanawiam czy moja antykoncepcja zadziałała poprawnie, czy jednak coś niespodziewanego się mogło stać. A jak to wygląda u was kobietki? Jak się zabezpieczacie i jak sobie radzicie w tej całej przestrzeni związanej z antykoncepcją?
Ostatnio zmieniony 04 maja 2021, 22:28 przez kisianka, łącznie zmieniany 1 raz.
- kisianka
Re: antykoncepcja zawiodła
Na szczęście ja nie musiałam do tej pory korzystać z antykoncepcji awaryjnej i wydaje mi się, że nie będę musiała. Na szczęście zabezpieczam się tabletkami hormonalnymi, które mnie doskonale chronią przed wpadką. Przyjmuję je regularnie, chodzę do ginekologa, badam się, także jak do tej pory wszystko jest ok.
skład żółci
skład żółci
Post autor: co gdy zawiodła »
Zdarz się, nie ma co panikować jest możliwość legalnego przerwania ciąży w Czechach, zaraz za granicą, dokładnie 5 km, jest klinika https://klinikastonava.cz, można tam usunąć ciążę do 12 tygodnia. Z konsultantami przez telefon dogadasz szczegóły po polsku, w razie potrzeby możesz liczyć u nich na pomoc z transportem.
Post autor: Łódka »
Jeśli stosujemy antykoncepcje regularnie, to nie musimy się martwić ze zawiedzie, ja od lat stosuje belarę i nie ma lepszego zabezpieczenia, dodatkowo nie miewam żadnych skutków ubocznych, nie boli mnie głowa ani nie mama spadku libido. Więc takie zabezpieczenie naprawde jest dla mnie najlepszym rozwiazaniem.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki