Dwa miesiące temu urodziłam moją ukochaną wyczekiwaną córeczkę Maję i póki co z karmieniem nie miałyśmy większego problemu, ale ostatnio zauważyłam, że zaczyna brakować mi mleka
Co mam robić?
Czy miałyście kryzys laktacyjny?
PMS, bóle miesiączkowe, czyli zmora każdej kobiety. Jak przetrwać okres, w jaki sposób pozbyć się bólu? Możesz polecić dobry patent? Napisz o nim!
- Adma
Re: Czy miałyście kryzys laktacyjny?
Zerknij sobie tutaj - https://lupiko.pl/kryzys-laktacyjny Na stronie jest dobry artykuł, który opisuje problem kryzysu laktacyjnego.
Nie przejmuj się tak bardzo bo nie tylko Ty masz taki problem, sama również zmagałam sie z kryzysem laktacyjnym oraz zmaga się z tym bardzo wiele matek karmiących. .Sama miałam ale okazało się to na szczęście chwilowe..... . Zaczelam stosowac się do wskazowek poloznej i w miare szybko przeszlo.
Wiadomo, że zawsze jest to jakis stres ale potem wszystko się unormowało oraz mleko zaczeło płynąć tak jak powinno
Pozdrawiam.
Nie przejmuj się tak bardzo bo nie tylko Ty masz taki problem, sama również zmagałam sie z kryzysem laktacyjnym oraz zmaga się z tym bardzo wiele matek karmiących. .Sama miałam ale okazało się to na szczęście chwilowe..... . Zaczelam stosowac się do wskazowek poloznej i w miare szybko przeszlo.
Wiadomo, że zawsze jest to jakis stres ale potem wszystko się unormowało oraz mleko zaczeło płynąć tak jak powinno
Pozdrawiam.
- kamilla
Oj takkk.... dwa miesiące trwał, dziecko musiałam dokarmiać. Znalazłam w sieci jakie ma mleko nan 1 opinie i na takie się zdecydowałam. Smakuje prawie jak mleko mamy, bardzo dobry skład. Córka chętnie piła ale przy tym nie rezygnowała całkowicie z piersi. Dzięki temu udało się utrzymać laktację a ona była najedzona i rosła zdrowo.
- Cindy
Może nie nazwałabym tego kryzysem, jednak dość szybko straciłam pokarm i trzeba było dla małego szukać mleka zastępczego. Po kilku testach stwierdziliśmy, że najlepiej sprawdza się Bebilon. W dobrej cenie kupuję je w DOZie.
- bipbip
którą wersję kupujesz i ile mniej więcej płacisz? Do tej pory kupowalam w necie a jeśli cena wDOZ by była korzystna to bym wolała kupć od ręki u nichCindy pisze: ↑18 lip 2020, 21:57 Może nie nazwałabym tego kryzysem, jednak dość szybko straciłam pokarm i trzeba było dla małego szukać mleka zastępczego. Po kilku testach stwierdziliśmy, że najlepiej sprawdza się Bebilon. W dobrej cenie kupuję je w DOZie.
- pannica
W sumie u mnie dzieci praktycznie od samego początku karmione były mlekiem modyfikowanym i moim zdaniem jest to bardzo dobre wyjście. Jeśli zależy nam na tym, aby kupować najlepsze produkty to jest na to rozwiązanie. Wystarczy zajrzeć na ranking mleka modyfikowanego https://najlepszy-ranking.pl/ranking-ml ... ikowanego/ i z pewnością każdy tam znajdzie to co go interesuje.
Post autor: męd »
Cześć dziewczyny!
Prowadzę badania o tym, dlaczego chcemy zostawać mamami, szukam kobiet z wynikami badań amh, estradiolu i testosteronu
Każda wypełniona ankieta to dla mnie super pomoc i wielka radocha ;D
Pomóżcie skończyć mi magisterkę <3
https://ankiety.uksw.edu.pl/index.php/926257?lang=pl
Prowadzę badania o tym, dlaczego chcemy zostawać mamami, szukam kobiet z wynikami badań amh, estradiolu i testosteronu
Każda wypełniona ankieta to dla mnie super pomoc i wielka radocha ;D
Pomóżcie skończyć mi magisterkę <3
https://ankiety.uksw.edu.pl/index.php/926257?lang=pl
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary