Avon

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
dżastaa`

Avon

Post autor: dżastaa` »

Hej, hej czy pracujecie w jakieś branży dodatkowo, aby sobie dorobić? Ja właśnie zastanawiam się czy nie działać, jako konsultatka avon . Pewnie co niektórzy powiedzą, że nie ma to sensu itd. Ale sprawdziłam różne informacje i można rzeczywiście co nieco sobie tam dorobić. Najważniejsze jest to, aby się zaangażować i działać :).
Jowiś_

Re: Avon

Post autor: Jowiś_ »

Ja dorabiam sobie jako konsultantka. Uważam, że jest to świetne zajęcie i daje dużo możliwości. Na samym początku zamawiałam dla siebie, ale teraz się rozkręciło i zarabiam dodatkową gotówkę do budżetu domowego. Podoba mi się to, że pracuję, kiedy i gdzie chce. Dodatkowym atutem są spotkania z ludźmi i świąteczna gala, gdzie jako pierwsza mogę poznać świąteczne nowości. Jeśli jednak toś woli zamawiać u konsultantek to zapraszam do zapoznania się z najnowszym katalogiem: https://info-avon.pl/katalog-avon-11-20 ... -listopad/ .
Ewuś

Post autor: Ewuś »

Szczerze... to naprawdę nie wiem czy jest jeszcze sens się bawić w marketing wielopoziomowy skoro kosmetyki z Avonu można normalnie kupić w Internecie, na Allegro czy nawet w "oficjalnych" drogeriach takich jak Notino... i to często w promocji :P i to często razem z kosmetykami innych marek, także darmową dostawą, dodatkami... Oczywiście próbować można, ale dla mnie takie zakupy są wygodniejsze (a kiedyś też brałam wyłącznie od koleżanki, która była konsultantką), pewnie zależy od środowiska w jakim się obracacie ;-)
Kąkolka

Post autor: Kąkolka »

Ewuś pisze: ↑10 lis 2021, 15:31 Szczerze... to naprawdę nie wiem czy jest jeszcze sens się bawić w marketing wielopoziomowy skoro kosmetyki z Avonu można normalnie kupić w Internecie, na Allegro czy nawet w "oficjalnych" drogeriach takich jak Notino... i to często w promocji :P i to często razem z kosmetykami innych marek, także darmową dostawą, dodatkami... Oczywiście próbować można, ale dla mnie takie zakupy są wygodniejsze (a kiedyś też brałam wyłącznie od koleżanki, która była konsultantką), pewnie zależy od środowiska w jakim się obracacie ;-)

Na Notino mają kosmetyki z Avonu? AAaaaa!!! Czemu ja jeszcze o tym nie wiem? :D muszę obczaić!
ODPOWIEDZ