Co na puszące włosy??
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Co na puszące włosy??
Post autor: Kaśkaa23 »
Dziewczyny, potrzebuję Waszej pomocy. Od zawsze miałam włosy dość niesforme, ale od ostatniej zimy jest jakaś tragedia. Po każdym wyjściu z domu mam na głowie szopę, której nie jestem w stanie opanować. Jeśli macie cokolwiek, co sprawiło, by że włosy przestałyby się w końcu tak puszyć, to byłabym Wam niesamowicie wdzięczna.
Re: Co na puszące włosy??
Post autor: Grażyna11 »
Niestety, ale bardzo dobrze znam ten problem. Sama przez długi czas zmagałam się z puszącymi się włosami, więc wiem, ile nerwów może to przynieść człowiekowi, szczególnie w upalne dni. U mnie świetny efekt dała kuracja Thermoliss od Inoaru. Dopiero dzięki temu mogę ułożyć sobie jakść sensowną fryzurę.
Post autor: Elżbieta »
To prawda. Ja robiłam tę kurację Thermoliss u fryzjerki i bardzo mi ona odpowiada. Efekt utrzymuje się u mnie już trzy miesiące, więc jestem mega zadowolona. A poza tym zauwżyłam, że włosy są dużo bardziej nawilżone i odbudowane, więc tym bardziej jestem zadowolona 

Post autor: Bożena »
Sama szukałam przez długi czas czegoś, co pozwoli mi opanować włosy i dopiero koleżanka poleciła mi te produkty od inoaru. Nigdy wcześniej ich nie stosowałam, więc byłam dość sceptycznie nastawiona. Na szczęście zaskoczyłam się bardzo pozytywnie i teraz mogę przyznać, że moje włosy są zdecydowanie lepiej wygładzone i bardzo przyjemne w dotyku 

Post autor: Kaśkaa23 »
Przekonałyście mnie! To teraz muszę szybko umówić się do fryzjerki na odpowiednią terapię tym inoarem. Mam nadzieję, że w końcu będą to produkty, które mi pomogą! Jestem Wam bardzo wdzięczna i teraz tylko muszę już czekać na efekty. Oby przyszły jak najszybciej!
Post autor: Aniołek »
Faktycznie, jeszcze nic straconego
Ja sama testowałam bardzo różne produkty i okazuje się, że akurat kuracja Thermoliss od Inoaru może sprawdzić się u Was najkorzystniej. Wielu fryzjerów poleca te produkty, dlatego też dobierzcie odpowiednią kurację dla siebie i z tego skorzystajcie.

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki