Frez komina
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Frez komina
Post autor: duśka20 »
Cześć, czy to prawda, że można zrobić frezowanie kominówdla bezpieczeństwa całej instalacji? Niedawno o tym czytałam i chciałabym się przekonać, czy to jest prawda. Jeśli tak, to jakie mogą być tego koszty? Dodam, że raczej nie jestem za tym, żeby niepotrzebnie kasę wydawać, więc proszę Was też o opinie, czy to w miarę działa.
Re: Frez komina
Post autor: cegiełką »
Tak jest! Sama dowiedziałam się o tym nie dawno. Od niedawna wynajmuje mieszkanie w starej kamienicy. I stwierdziłam, ze zamówię usługi kominiarskie, tak o , żeby sprawdzić, czy z piecem i kominem jest wszystko w porządku, i czy dym nie cofnie się mi do mieszkanie, bo są w nim jeszcze stare piece kaflowe. I właśnie Pan mi o tym powiedział, a co ważniejsze zrobił mi pierwsze frezowanie gratis.duśka20 pisze: ↑30 kwie 2021, 7:34 Cześć, czy to prawda, że można zrobić frezowanie kominówdla bezpieczeństwa całej instalacji? Niedawno o tym czytałam i chciałabym się przekonać, czy to jest prawda. Jeśli tak, to jakie mogą być tego koszty? Dodam, że raczej nie jestem za tym, żeby niepotrzebnie kasę wydawać, więc proszę Was też o opinie, czy to w miarę działa.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki