Fryzjer

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Awatar użytkownika
Stylowo123

Fryzjer

Post autor: Stylowo123 »

Wiem, ze poszukiwania dobrego fryzjera mogą trochę długo trwać. Szukałam dla siebie jakiegoś fajnego fryzjera i ostatecznie trafiłam na https://dawidkrynicki.pl/oferta/. Według mnie Pan zna się na rzeczy i wie jak zająć się włosami.
Awatar użytkownika
Arek232330

Re: Fryzjer

Post autor: Arek232330 »

Fryzjerów jest bardzo dużo przecież, więc szybko można znaleźć odpowiedniego. Lepiej poczytać o tym jak powstali barberzy czy też fryzjerzy. Na stronie https://lacarter.pl/cyrulicy-marka-z-pazurem/ znajdziecie sporo informacji na ten temat.
Awatar użytkownika
kalia

Post autor: kalia »

Ja korzystam z usług Salonu Marbell: http://salonmarbell.pl/?s=0620 . Chodzę tam zarówno do fryzjera, jak i do kosmetyczki. Zawsze wychodzę zadowolona więc serdecznie polecam.
Awatar użytkownika
Marikaa

Post autor: Marikaa »

Jeżeli skuteczny fryzjer to tutaj od razu na myśl przychodzi mi salon Inharmony z Warszawy, w przypadku których będziecie mogli liczyć na uczciwe podejście, ciekawe propozycje i tutaj mam zawsze pewność, że moje włosy oddaję w dobre ręce. Jeszcze nigdy z ich salonu wyszłam niezadowolona, czy z jakimiś wątpliwościami :)
Awatar użytkownika
zdeckow

Post autor: zdeckow »

Dzięki pandemii nauczyłem się strzyc samodzielnie i nie potrzebuję fryzjera.
Awatar użytkownika
brekke.cruz

Post autor: brekke.cruz »

Jak wyglądają teraz wizyty u fryzjera?
Awatar użytkownika
Przemo82311

Post autor: Przemo82311 »

Właśnie wybór fryzjerów jest naprawde trudny, ponieważ fryzjerów jest wszędzie pełno. Sam nie wiem, który fryzjer bielsko jest warty uwagi. Nie mam pojęcia czym się kierować podczas szukania fryzjera.
Awatar użytkownika
bfeeney

Post autor: bfeeney »

Obecnie w dobie mediów społecznościowych, warto sprawdzać profile salonów, zdjęcia i rekomendacje.
Miła

Post autor: Miła »

o teraz raczej nie jest njlepszy czas zeby chodzić do fryzjera. Ja wcześniej chodziłam w miarę często ale teraz staram się sama układać włosy. Kupiłam sobie bardzo fajną suszarko lokówkę z babylis i stylizuję włosy. Mam ich mało wiec jak sobie nawinę na ta lokówkę to bardzo fajnie zwiększają objętośc przy suszeniu i nie trzeba już ich tapirować. Dobrze wcześniej dać piankę wtedy efekt trzyma się dłużej.
Kaśka

Post autor: Kaśka »

Po sobie widzę, że znalezienie dobrego fryzjera, to wcale nie jest takie proste zadanie. Z polecenia koleżanki chodzę do Jean Louis David i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Moje włosy nareszcie wyglądają zdrowo i nie są przesuszone po farbowaniu - nawet po rozjaśnianiu. Polecam ściągnąć sobie od nich aplikację : https://apps.apple.com/pl/app/jean-loui ... 1006590394 , dzięki której znajdziecie salon najbliżej was i będziecie mogli się umówić na wizytę.
KaśkaM

Post autor: KaśkaM »

Dużo rozmawiamy o włosach , ale jak widzę w zasadzie tylko w kontekście ich modelowania. Czy nie uważacie ,że warto im poświęcić trochę czasu w kontekście ich pielęgnowania i zdrowia ? Zaniedbania włosów i skóry głowy mogą prowadzić do wielu problemów z włosami. By temu zapobiec stosuję suplement diety Merz Spezial - https://merzspezial.pl/produkty-merzspezial/ .Bardzo skuteczny preparat, którego efekty działania można zauważyć już podczas drugiego opakowania tabletek. Dbajmy o siebie, przecież chcemy by nasz włosy były piękne, prawda ?
Awatar użytkownika
kamila

Post autor: kamila »

To prawda, teraz rynek fryzjerski jest szeroko rozwinięty, a co za tym idzie - każdy znajdzie odpowiedniego fryzjera dla siebie. Ja akurat od kilku miesięcy korzystam z usług https://wellmetime.com/usluga/fryzjer-z ... -warszawa/ i jestem bardzo zadowolona, mimo że należę raczej do dość wymagających klientów.
Awatar użytkownika
wiola

Post autor: wiola »

Słuchajcie, a namiar na hurtownia fryzjerska online macie? Zamierzam zmienić hurtownię, z której korzystałam ostatni czas, ponieważ zamówienia kilka razy pod rząd się nie zgadzaly. Teraz zależy mi na sprawdzonej hurtowni, bez względu na cenę.
Awatar użytkownika
ledaq
Kontakt:

Post autor: ledaq »

Odzież dzisiaj również znajdziemy w sieci i właśnie warto zerknąć na szczecin belveder. Najnowsze produkty będziemy mogli tutaj kupić.
labaajkaa.pl
ginamó

Post autor: ginamó »

Sama jestem właścicielką salonu fryzjerskiego i doskonale zdaję sobie sprawę z tego, jak niezmiernie ważne jest właściwe zaopatrzenie salony fryzjerskiego. Wszelkie akcesoria fryzjerskie, szampony czy kosmetyki dostarcza nam hurtownia https://uczeszsie.pl/52-stylizacja . To za sprawą tych dodatków nasze klientki są w pełni zadowolone z naszych usług i fryzur!
Izuś21

Post autor: Izuś21 »

Trafić na taki salon i na takiego fryzjera do którego chętnie się wraca to trzeba mieć szczęście. Generalnie wszyscy się starają, ale nie zawsze każdy jest tak na maksa zadowolony. Dla mnie takim salonem, który szczerze mogę polecić jest salon Grzegorz Duży w Warszawie. Niezależnie czy ma być to koloryzacja, uczesanie, cięcie czy zabieg pielęgnacyjny. Po zimie to właśnie na taką regenerację muszę się zapisać.
różdżka

Post autor: różdżka »

Jak mam rekomendować jakikolwiek salon fryzjerski z Warszawy (a rzadko to robię, bo jestem z cyklu Klientek tych bardzo wymagających), to poleciłabym Akademię Perfect Hair przy ul. Świętokrzyskiej. Poszłam raz z ciekawości, bo opinie były bardzo pochlebne ale nie nastawiałam się na jakieś wow. A tymczasem wyszłam niesamowicie zadowolona i już od prawie 2 lat jestem stałą Klientką ;) Nawet męża zaciągnęłam tu do barbera :D Generalnie co mogę napisać - cudowne podejście do Klienta, kreatywność, miła atmosfera, przyjemne wnętrza. Nic dodać, nic ująć!
ądda

Post autor: ądda »

regularnie chodzę do Magii Blondu, jeżdżę z drugiego końca Warszawy specjalnie :) bo mam duże zaufanie do fryzjerek z tego miejsca, zazwyczaj umawiam się do Danusi, zawsze mi robi mistrzowską koloryzację, wlosy się fajnie układają po cięciu, jeśli jesteście z Warszawy to polecam

królewskie echo
łania.ania38

Post autor: łania.ania38 »

ooooooooo widzę że ktoś tu tak, jak ja uwielbia Magię Blondu z Wwa. Najlepszy salon w jakim do tej pory byłam, a trochę ich już odwiedzałam w Warszawie ;-) Jestem wierną klientką Pani Danusi, zawsze wychodzę zadowolona. Z całego serduszka polecam! :-)
rusałka22

Post autor: rusałka22 »

U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)
fikołka

Post autor: fikołka »

rusałka22 pisze: ↑29 kwie 2021, 1:50 U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)
A byłaś tam juz na paznokciach? ja planuję się umóić na jednej wizycie na farbowanie i hybrydę, zawsze to oszczędność czasu i wyjdę z salonu dopieszczona :)
rusałka22

Post autor: rusałka22 »

fikołka pisze: ↑29 kwie 2021, 23:58
rusałka22 pisze: ↑29 kwie 2021, 1:50 U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)
A byłaś tam juz na paznokciach? ja planuję się umóić na jednej wizycie na farbowanie i hybrydę, zawsze to oszczędność czasu i wyjdę z salonu dopieszczona :)
Byłam i jestem mega zadowolona, Pani Daria robi wspaniałe hybrydy, bardzo zdolna i sympatyczna dziewczyna. Jak najbardziej polecam :-)
Bożka77

Post autor: Bożka77 »

Słuchajcie kochane i kochani, znalazłam świetną stronę, gdzie znajdują się propozycje pięknych fryzur dla osób starszych :D https://zycieseniora.com/uroda-i-moda/m ... szych-osob tu przeczytacie jak dobierać fryzurę do wieku, co robić, żeby wyglądać tylko lepiej , polecam zajrzeć :lol:
kąrola

Post autor: kąrola »

Jestem fryzjerką i teraz mamy bardzo gorący okres, zaczęły się komunie i pełno dziewczynek przychodzi wraz z mamami na uczesania dobrze że niedawno kupilam nową falownicę z jonizację hi def, jestświetna i bardzo szybko można nią zrobić trwałe fale ___________________
lułka

Post autor: lułka »

Dziewczyny fryzjerki, pracowala któras z was na urządzeniach od babyliss pro?? dużo dobrego o nich słysszałam, potzebuję kilka sprzętów do nowo otwierającego się salonu _________________________________________________________________________________________________________
małeczka

Post autor: małeczka »

Ja się cieszę, że już Poznań salon fryzjerski jest otwarty, bo obcinać się samodzielnie w domu to nie to samo. Moje włosy niestety nieco ucierpiały na takich domowych zabiegach, dlatego cieszę się, że w końcu będę mogła się do salonu fryzjerskiego z prawdziwego zdarzenia wybrać
lokła

Post autor: lokła »

lułka pisze: ↑09 maja 2021, 13:16 Dziewczyny fryzjerki, pracowala któras z was na urządzeniach od babyliss pro?? dużo dobrego o nich słysszałam, potzebuję kilka sprzętów do nowo otwierającego się salonu _________________________________________________________________________________________________________
ja mam całkiem sporo różnych urządzęń u siebie tej marki, jestem z nich bardzo zadowolona, mam cały przekrój urządzeń od suszarek, przez trymery, golarki, po lokówki ,wszystkie urządzenia się spisują na piątkę i są trwałe
antoś

Post autor: antoś »

Jak dla mnie to najlepszy jest Poznań salon fryzjerski pana Piotra Sierpińskiego. W swoim życiu odwiedziłam niezliczoną liczbę fryzjerów jednak dopiero tutaj zostałam zaopiekowana tak jak bym tego chciała. Fryzjer widać że posiada ogromną wiedzę o włosach a także jak się z nimi obchodzić. Polecam
andżelikaa

Post autor: andżelikaa »

Teraz bardzo łatwo możecie umówić się do fryzjera za pomocą świetnej aplikacji jaką jest https://play.google.com/store/apps/deta ... louisdavid . Jestem pewna, że tego typu rozwiązanie bardzo wam się spodoba, ponieważ jest to duże ułatwienie i oszczędność czasu
łezka

Post autor: łezka »

Ja zachęcam do skorzystania usług salonu w Warszawie - nazywa się AKADEMIA PERFECT HAIR. Bardzo lubię tu wpadać, a to na cięcie, a to na upięcie włosów na wiele okazje czy zabiegi pielęgnacyjne na włosy. Grunt, że zawsze coś doradzą, podpowiedzą. Zawsze wychodzi się stąd i wygląda jak milion dolarów :D
Awatar użytkownika
gaster

Post autor: gaster »

Byłam już u wielu salonach fryzjerskich i niestety żaden nie był wstanie wykonać mi idealnej koloryzacji włosów, takiej jakiej chciałam. Dopiero jak trafiłam w ręce salonu http://www.swakon.pl/ wszystko się udało, jestem bardzo zadowolona z koloryzacji jak i cięcia. Według mnie jest to najlepszy fryzjer Wrocław, jeśli nie mieliście okazji jeszcze z niego skorzystać, to jak najbardziej zachęcam, nie pożałujecie, a przekonacie się, że było warto. Moje włosy dzięki różnym zabiegom, które wykonuje ten fryzjer są o wiele silniejsze.
AnitaŚ

Post autor: AnitaŚ »

Ja też mam swojego ulubionego fryzjera z tego salonu https://www.jachkubsz.pl/kontakt z siedzibą w łodzi. Powiem wam, że zawsze wychodzę z fryzurą taką jak chcę i często robię u nich farbowanie i kolor za każdym razem mam taki jaki chcę. Mój maż chodzi tam na strzyżenie męskie i powiem wam, że bardzo ładnie strzygą mężczyzn a co najważniejsze mają bardzo dobre ceny za swoje usługi. Punkt oferuję również zabiegi kosmetyczne i można u nich wykonać zabiegi z zakresu medycyny estetycznej.
maryś

Post autor: maryś »

,,U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)''

Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon :-) Chodzę tam nie tylko na włosy ale również na paznokcie :-)
pattinka

Post autor: pattinka »

,,U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)''

Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon :-) Chodzę tam nie tylko na włosy ale również na paznokcie :-)

Też tam chodzę od lat :) Od niedawna równiez na brwi i rzęsy, pani Kasia bardzo ładnie je wykonuje.
andera

Post autor: andera »

,U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtem :-) Również zdecydowanie polecam ten salon :-)''

,,Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon :-) Chodzę tam nie tylko na włosy ale również na paznokcie :-)''

,,Też tam chodzę od lat :) Od niedawna równiez na brwi i rzęsy, pani Kasia bardzo ładnie je wykonuje.''

Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu :-)
bari

Post autor: bari »

,,Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon :-) Chodzę tam nie tylko na włosy ale również na paznokcie :-)''

,,Też tam chodzę od lat :) Od niedawna równiez na brwi i rzęsy, pani Kasia bardzo ładnie je wykonuje.''

,,Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu :-)''

Ja na razie byłam w Magii Blondu tylko na koloryzacji, ale w takim razie koniecznie muszę umówić się na brwi i paznokcie skoro tak chwalicie :-)
Gość

Post autor: Gość »

,,Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu :-)''

,,Ja na razie byłam w Magii Blondu tylko na koloryzacji, ale w takim razie koniecznie muszę umówić się na brwi i paznokcie skoro tak chwalicie :-)''

Ja byłam na pazurkach w Magii Blondu przed majówką, wyszły super, jestem z nich mega zadowolona <3
Agatha

Post autor: Agatha »

,,Ja na razie byłam w Magii Blondu tylko na koloryzacji, ale w takim razie koniecznie muszę umówić się na brwi i paznokcie skoro tak chwalicie :-)''

,,Ja byłam na pazurkach w Magii Blondu przed majówką, wyszły super, jestem z nich mega zadowolona <3''

Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie :-) To jeden z lepszych salonów dla Kobiet w Wwa
jarima

Post autor: jarima »

,,Ja byłam na pazurkach w Magii Blondu przed majówką, wyszły super, jestem z nich mega zadowolona <3''

,,Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie :-) To jeden z lepszych salonów dla Kobiet w Wwa''

Byłam w Magii Blondu na pazurkach, jestem oczarowana efektem końcowym :-) teraz czekam na kolejną wizytę, na której będę mieć robione brwi, już nie mogę się doczekać :D
Gość

Post autor: Gość »

,,Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie :-) To jeden z lepszych salonów dla Kobiet w Wwa''

Byłam w Magii Blondu na pazurkach, jestem oczarowana efektem końcowym :-) teraz czekam na kolejną wizytę, na której będę mieć robione brwi, już nie mogę się doczekać :D

Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy ;)
olar

Post autor: olar »

,,Byłam w Magii Blondu na pazurkach, jestem oczarowana efektem końcowym :-) teraz czekam na kolejną wizytę, na której będę mieć robione brwi, już nie mogę się doczekać :D

Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy ;)''

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie :D

jak wyłączyć granie na czekanie play
morina34

Post autor: morina34 »

,,Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy ;)''

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie''

Polecam Panią Darię z Magii Blondu, to wspaniała dziewczyna. Jest super fryzjerką a do tego robi piękne paznokcie :-) Zawsze jestem zadowolona z jej pracy :-)
Olka

Post autor: Olka »

,,Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy ;)''

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie''

Polecam Panią Darię z Magii Blondu, to wspaniała dziewczyna. Jest super fryzjerką a do tego robi piękne paznokcie :-) Zawsze jestem zadowolona z jej pracy :-)''

Dziewczyny Ja polecam wam Pana Andrzeja, jest świetny! Byłam niedawno pierwszy raz i jestem zachwycona <3
Ala

Post autor: Ala »

,,Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie''

Polecam Panią Darię z Magii Blondu, to wspaniała dziewczyna. Jest super fryzjerką a do tego robi piękne paznokcie :-) Zawsze jestem zadowolona z jej pracy :-)''

Dziewczyny Ja polecam wam Pana Andrzeja, jest świetny! Byłam niedawno pierwszy raz i jestem zachwycona <3''

Ja byłam ostatnio u Andrzeja, to wspaniały fryzjer. Super potrafi doradzić <3 :-)
akto

Post autor: akto »

Jeśli szukasz profesjonalnego i wysoce wykwalifikowanego fryzjera, Salon Destiny to najlepszy wybór. Jest tam naprawdę dobry fryzjer w Poznaniu posiadający wieloletnie doświadczenie i wymagające umiejętności.
hiualna

Post autor: hiualna »

Dobry fryzjer to podstawa, zwłaszcza jeśli chcemy naprawdę się wysilić i zadbać o swoje włosy, ale także i o to, jak będziemy wyglądać. W związku z tym po prostu poradziłabym Wam, żebyście sprawdzili sobie, czy przedłużanie włosów Warszawa nie jest tym, o czym marzycie. Mam nadzieję, że macie odpowiednie przemyślenia w tym względzie i wiecie, że należy się zapoznać z tym, co może Wam się sprawdzić, a co nie.
ODPOWIEDZ