Fryzjer
- Stylowo123
Fryzjer
Post autor: Stylowo123 »
- Arek232330
Re: Fryzjer
Post autor: Arek232330 »
- Marikaa

- brekke.cruz
- Przemo82311
Post autor: Przemo82311 »
Post autor: Miła »
Post autor: Kaśka »
Post autor: KaśkaM »
- kamila
- wiola
- ledaq
- Kontakt:
Post autor: ginamó »
Post autor: Izuś21 »
Post autor: różdżka »

Post autor: ądda »

królewskie echo
Post autor: łania.ania38 »

Post autor: rusałka22 »

Post autor: fikołka »
A byłaś tam juz na paznokciach? ja planuję się umóić na jednej wizycie na farbowanie i hybrydę, zawsze to oszczędność czasu i wyjdę z salonu dopieszczonarusałka22 pisze: ↑29 kwie 2021, 1:50 U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtemRównież zdecydowanie polecam ten salon
![]()

Post autor: rusałka22 »
Byłam i jestem mega zadowolona, Pani Daria robi wspaniałe hybrydy, bardzo zdolna i sympatyczna dziewczyna. Jak najbardziej polecamfikołka pisze: ↑29 kwie 2021, 23:58A byłaś tam juz na paznokciach? ja planuję się umóić na jednej wizycie na farbowanie i hybrydę, zawsze to oszczędność czasu i wyjdę z salonu dopieszczonarusałka22 pisze: ↑29 kwie 2021, 1:50 U mnie wizyta w Magii Blondu okazała się strzałem w dziesiątkę, w końcu udało mi się znaleźć salon którego chce być klientką na dłużej. Profesjonalne wykonanie, miła atmosfera i cudowna właścicielka Pani Danusia, która zajęła się moim trudnymi włosami jak nikt przedtemRównież zdecydowanie polecam ten salon
![]()
![]()

Post autor: Bożka77 »

Post autor: kąrola »
Post autor: lułka »
Post autor: małeczka »
Post autor: lokła »
ja mam całkiem sporo różnych urządzęń u siebie tej marki, jestem z nich bardzo zadowolona, mam cały przekrój urządzeń od suszarek, przez trymery, golarki, po lokówki ,wszystkie urządzenia się spisują na piątkę i są trwałelułka pisze: ↑09 maja 2021, 13:16 Dziewczyny fryzjerki, pracowala któras z was na urządzeniach od babyliss pro?? dużo dobrego o nich słysszałam, potzebuję kilka sprzętów do nowo otwierającego się salonu _________________________________________________________________________________________________________
Post autor: antoś »
Post autor: andżelikaa »
Post autor: łezka »

- gaster
Post autor: AnitaŚ »
Post autor: maryś »

Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon

Post autor: pattinka »

Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon

Też tam chodzę od lat

Post autor: andera »

,,Byłam pół roku temu pierwszy raz w Magii Blondu i jestem zachwycona, przyrzekłam sobie że zostanę stałą klientką tego salon

,,Też tam chodzę od lat

Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu

Post autor: bari »

,,Też tam chodzę od lat

,,Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu

Ja na razie byłam w Magii Blondu tylko na koloryzacji, ale w takim razie koniecznie muszę umówić się na brwi i paznokcie skoro tak chwalicie

Post autor: Gość »

,,Ja też chodzę na brwi i rzęsy do Magii Blondu, jestem bardzo zadowolona. Nigdy już nie pójdę do innego salonu

,,Ja na razie byłam w Magii Blondu tylko na koloryzacji, ale w takim razie koniecznie muszę umówić się na brwi i paznokcie skoro tak chwalicie

Ja byłam na pazurkach w Magii Blondu przed majówką, wyszły super, jestem z nich mega zadowolona <3
Post autor: Agatha »

,,Ja byłam na pazurkach w Magii Blondu przed majówką, wyszły super, jestem z nich mega zadowolona <3''
Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie

Post autor: jarima »
,,Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie

Byłam w Magii Blondu na pazurkach, jestem oczarowana efektem końcowym

Post autor: Gość »
,,Warto mieć na uwadze, że Magia Blondu, to nie raj dla naszych włosów. Robią tam też wspaniale brwi, rzęsy i paznokcie. Wszystko oczywiście na najwyższym poziomie

Byłam w Magii Blondu na pazurkach, jestem oczarowana efektem końcowym

Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy

Post autor: olar »

Szok, nie wiedziałam, ze tam aż tyle róznych usług mają. Na pewno się umówię. Ciekawe czy można wszystko ogarnać na jednej wizycie, taki pakiecik urodowy

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie

jak wyłączyć granie na czekanie play
Post autor: morina34 »

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie''
Polecam Panią Darię z Magii Blondu, to wspaniała dziewczyna. Jest super fryzjerką a do tego robi piękne paznokcie

Post autor: Olka »

Oczywiście w Magii Blondu nie zajmują się tylko włosami, ale również brwiami, rzęsami i paznokciami. Wszystko jest wykonywane tam na najwyższym poziomie''
Polecam Panią Darię z Magii Blondu, to wspaniała dziewczyna. Jest super fryzjerką a do tego robi piękne paznokcie

Dziewczyny Ja polecam wam Pana Andrzeja, jest świetny! Byłam niedawno pierwszy raz i jestem zachwycona <3
Post autor: Ala »

Dziewczyny Ja polecam wam Pana Andrzeja, jest świetny! Byłam niedawno pierwszy raz i jestem zachwycona <3''
Ja byłam ostatnio u Andrzeja, to wspaniały fryzjer. Super potrafi doradzić <3

Post autor: akto »
Post autor: hiualna »
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi