Inoar Maska AGRAN OIL - opinie

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Tośka21

Inoar Maska AGRAN OIL - opinie

Post autor: Tośka21 »

Mam ostatnio strasznie wysuszone włosy. Znajoma poleciła mi, żebym sprawdziła maskę Argan Oil od Inoar. Wiele produktów już stosowałam i średnio pomagały, więc z chęcią dowiem się od Was, czy może macie jakieś doświadczenia z tą maską? Mam nadzieję, że to będzie w końcu coś, co mi pomoże.
Elżbieta

Re: Inoar Maska AGRAN OIL - opinie

Post autor: Elżbieta »

Też miałam wątpliwości, bo przez długi czas nic mi nie pomagało. Na szczęście ta maska od Inoar sprawdziła się super. U mnie poza sporym nawilżeniem, zauważyłam to, że moje włosy w końcu się tak nie puszą. Zawsze miałam z tym problemy, więc mega mnie to ucieszyło :)
Tośka21

A po jakim czasie widać efekty?
Elżbieta

Post autor: Elżbieta »

Ja zauważyłam efekt już po pierwszym użyciu. Włosy o wiele lepiej i prościej się rozczesywały, ale też wyglądały zdecydowanie zdrowiej. Warto spróbować, bo u mnie zadziałało to bardzo dobrze :)
Tośka21

W ogóle olej arganowy jest bardzo cenionym składnikiem, bo mega nawilża i sprawia, że włosy są o wiele zdrowsze. Wiem, że w produktach od Inoar stężenie tego oleju jest na tyle wysokie, że działa bardzo intensywnie. Zdecydowanie warto przetestować ten produkt, bo działa on bardzo dobrze.
Zośka32

Post autor: Zośka32 »

To prawda. Sama stosuję tę maskę arganową od Inoar i jestem pozytywnie zaskoczona. Moje włosy dzięki niej stały się bardziej lśniące i o wiele prostsze w rozczesywaniu. Zdecydowanie mogę ją polecić każdemu :)
Kaśka23

Post autor: Kaśka23 »

Sama stosuję tę maskę i przyznaję, że jest świetna! Jeśil szukacie czegoś, co będzie w stanie realnie pomóc na Wasze zniszczone włosy, to koniecznie sprawdźcie ten produkt :)
Aniołek

Post autor: Aniołek »

Oo fajnie. Sama stosowalam ta maske i faktycznie efekt jest mega. Jesli sie jeszcze zastanawiacie to koniecznie po prostu ja kupcie i sprawdzcie jak fajnie wyglada na wlosach.,, ja polecam ją teraz wszystkim koleżanką bo sama jestem mega zadowolona...
ODPOWIEDZ