Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet.

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Moż

Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet.

Post autor: Moż »

Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet. Taka odzież damska wygląda stylowo i jest wygodna w noszeniu. Dodatkowo może być dobrą alternatywą dla spodnium. Możesz iść w pięknych ubraniach na spacer, do pracy lub do kawiarni. Twój wygląd może być jeszcze bardziej atrakcyjny, jeśli do kombinezonu dodasz kolorowe dodatki. Na lato dobrze sprawdzą się czapki, biżuteria i paski. W chłodny dzień stylizację uzupełni sweter lub marynarka.
śćolkaba

Re: Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet.

Post autor: śćolkaba »

Moż pisze: ↑01 mar 2021, 2:41 Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet. Taka odzież damska wygląda stylowo i jest wygodna w noszeniu. Dodatkowo może być dobrą alternatywą dla spodnium. Możesz iść w pięknych ubraniach na spacer, do pracy lub do kawiarni. Twój wygląd może być jeszcze bardziej atrakcyjny, jeśli do kombinezonu dodasz kolorowe dodatki. Na lato dobrze sprawdzą się czapki, biżuteria i paski. W chłodny dzień stylizację uzupełni sweter lub marynarka.
Od dawna chciałam mieć stylowy kombinezon. Ale nie podoba mi się to, że te kombinezony, które znalazłam, miały szerokie nogawki. W rezultacie znalazłam kilka dobrych https://shopsy.pl/kombinezony-damskie kombinezonów, zamówiłam jeden z tych, które mi się podobały i byłam zadowolona.
Ubraniowelove

Re: Kombinezony są ostatnio popularne wśród kobiet.

Post autor: Ubraniowelove »

Od tamtej wiosny dopiero zaczęłam chodzić w kombinezonach, wcześniej nie mogłam się do nich przekonać, wydawało mi się że jakoś dziwnie wyglądam w nich i druga, sprawa jak pójść do łazienki jak ma się go na sobie. Jednak to była tylko moja wyobraźnia(no może oprócz tej łazienki :D). Kombinezony są mega wygodne, praktyczne i masz cały look zrobiony praktycznie jednym ciuchem, oczywiście plus dodatki. Mam ich kilka moim ulubionym jest chyba ten od Natally Fashion, ma krótki rękaw z przodu zapinany na guziki z długimi nogawkami. Bardzo dobrze się w nim czuje, ja mam kolor czarny i czerwony bo jak kupiłam jeden to zdecydowałam się na drugi. Jakby ktoś chciał link to : https://natallyfashion.pl/pl/p/Kombinezon-w-serek-na-guziki-czarny/362
ODPOWIEDZ