Dziewczyny jak uważacie?
Zaopatrywanie się w lumpeksach to realizacja mody i swojego stylu czy raczej obciach? Osobiście od wielu lat kupuje w tego typu sklepach i uważam, że można tam znaleźć naprawdę fajne rzeczy, których raczej się nie dostanie w normalnych sklepach, a i cena... kochane kto kupuje ten wie, że świetną praktycznie nową kurtkę, czy sukienkę można zdobyć za czasami kilka złotych, po co wiec wydawać w sieciówce 200 lub 300?
Lumpeksy/szperaki.
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
- ZabaZielona
Re: Lumpeksy/szperaki.
Post autor: ZabaZielona »
Och! Gdyby kupowanie w lumpeksach było obciachem to musiałabym zapaść się pod ziemię
Kupiłam tam najlepsze ciuchy i sporo markowych, a nawet jakieś ciuchy do biegania i na narty. Poza tym uważam, że to bardzo ekologiczne działanie. Większość tych ciuchów jest prawie nowa, wiec po co kupować kolejne rzeczy z sieciówek, jak można użyć jeszcze tych które już istnieją 

- Jagoda
Mnie niestety brakuje cierpliwości, talentu i szczęścia i w swoim życiu kupiłam pojedyncze sztuki w lumpach, ale mam kilka koleżanek, które mają nieziemskie ciuchy, często firmowe właśnie z lumpeksów
I w życiu bym nie pow, że to z lumpów 

- Kalinka33
W sumie teraz już nie trzeba szukac ubrań w lumpeksach, żeby nie wydać na nie majątku. Wystarczy znaleźć doby sklep internetowy (np. https://preorder.pl/ciemna-strefa), w którym są oferowane wysokiej jakości ubrania w niskich cenach. Dzięki temu można sobie kupić wszystko co potrzebne, a rachunek nie jest ogromny. I zawsze jednak lepiej mieć nowe, solidne ubranie niż używane.
Witam 

Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?