Lumpeksy/szperaki.

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Awatar użytkownika
Boha

Lumpeksy/szperaki.

Post autor: Boha »

Dziewczyny jak uważacie?

Zaopatrywanie się w lumpeksach to realizacja mody i swojego stylu czy raczej obciach? Osobiście od wielu lat kupuje w tego typu sklepach i uważam, że można tam znaleźć naprawdę fajne rzeczy, których raczej się nie dostanie w normalnych sklepach, a i cena... kochane kto kupuje ten wie, że świetną praktycznie nową kurtkę, czy sukienkę można zdobyć za czasami kilka złotych, po co wiec wydawać w sieciówce 200 lub 300?
Awatar użytkownika
Karolina

Re: Lumpeksy/szperaki.

Post autor: Karolina »

Również uważam, że kupowanie ubrań w secondhandach to nie jest nic wstydliwego. Dzięki temu, można zdobyć naprawdę oryginalne ubrania za niewielką cenę :)
Awatar użytkownika
ZabaZielona

Post autor: ZabaZielona »

Och! Gdyby kupowanie w lumpeksach było obciachem to musiałabym zapaść się pod ziemię :D Kupiłam tam najlepsze ciuchy i sporo markowych, a nawet jakieś ciuchy do biegania i na narty. Poza tym uważam, że to bardzo ekologiczne działanie. Większość tych ciuchów jest prawie nowa, wiec po co kupować kolejne rzeczy z sieciówek, jak można użyć jeszcze tych które już istnieją :)
Awatar użytkownika
Jagoda

Post autor: Jagoda »

Mnie niestety brakuje cierpliwości, talentu i szczęścia i w swoim życiu kupiłam pojedyncze sztuki w lumpach, ale mam kilka koleżanek, które mają nieziemskie ciuchy, często firmowe właśnie z lumpeksów ;) I w życiu bym nie pow, że to z lumpów :D
Awatar użytkownika
Kalinka33

Post autor: Kalinka33 »

W sumie teraz już nie trzeba szukac ubrań w lumpeksach, żeby nie wydać na nie majątku. Wystarczy znaleźć doby sklep internetowy (np. https://preorder.pl/ciemna-strefa), w którym są oferowane wysokiej jakości ubrania w niskich cenach. Dzięki temu można sobie kupić wszystko co potrzebne, a rachunek nie jest ogromny. I zawsze jednak lepiej mieć nowe, solidne ubranie niż używane.
Witam :)
ODPOWIEDZ