pinsola.pl opinie
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
- adelajda-75
pinsola.pl opinie
Post autor: adelajda-75 »
Hej, polecacie firmę Pinsola? To sklep internetowy z tkaninami. Mają naprawdę fajny wybór i niskie ceny, więc kusi mnie pozamawiać tam materiały do szycia. Co myślicie?
- Hortensja-87
Re: pinsola.pl opinie
Post autor: Hortensja-87 »
Ja lubię Pinsola.pl za ogromny wybór tkanin. I faktycznie mają wszystko bardzo czytelnie podzielone na stronie. Regularnie zaopatruję się tam w materiał na zasłony, pościele, poduszki i ubrania.
- Julia77
Jeśli lubisz szyć, to pinsola.pl jest najlepszym miejscem dla ciebie! Odkryłam ten sklep z materiałami parę miesięcy temu i od tamtej pory ciągle do nich wracam po kolejne materiały i wykroje. Polecam ci bardzo!
- Jagna
Bardzo, bardzo polecam sklep Pinsola. I zaawansowanym szwaczkom, i tym początkującym, które nie odróżniają poliestru od wiskozy. Dla każdego coś się tam znajdzie, mają bardzo szeroką ofertę produktów.
- Benedykta75
Post autor: Benedykta75 »
Ja mam z Pinsola swoją pierwszą maszynę do szycia Juka i mam do tego sklepu ogromny sentyment. Wracam do nich ciągle, kiedy tylko potrzebuję czegoś nowego z materiałów.
- Grażyna-81
Post autor: Grażyna-81 »
Jeśli szukasz tkanin dobrej jakości to Pinsola to jest to. Bardzo szeroki asortyment i dobre ceny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki