producenci damskiego obuwia
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
- Elora_89
producenci damskiego obuwia
Czy przychodzi wam do głowy jakiś producent obuwia damskiego, którego możecie mi polecić? Przede wszystkim chodzi mi o obuwie wykonane w większości z materialnych materiałów, przez co ja uważam, że są znacznie trwalsze i bardziej wytrzymałe, jeśli chodzi o zniszczenia i tak dalej. Jeśli możecie wskazać mi coś interesującego, to chętnie zajrzę tam! 

- Adma
Re: producenci damskiego obuwia
Wcześniej zawsze kupowałam buty w Deichmannie czy CCC bo po prostu nie było mnie stać na lepsze i zawsze były z nimi jakieś problemy, po paru założeniach pękała podeszwa, rozklejały się, coś odpadało, szybko się niszczyły i zawsze te sklepy robiły problemy z reklamacją. Mojej mamie odkleiła się podeszwa po miesiącu to jej nie uznali reklamacji i napisali że chodziła po złej nawierzchni -.- kiedyś zobaczyłam na wystawie sklepowej Vansy w gwiazdki i się w nich zakochałam, długo zbierałam kasę żeby je kupić. Chodziłam w nich rok i 10 miesięcy, jako że był to model wyższy do kostki, a ja przebierałam je w szkole to często nie miałam czasu ich porządnie rozwiązać i po tym czasie pękły na szwie na pięcie. Stwierdziłam, że spróbuję je zareklamować, bez słowa dostałam za nie cały hajs z powrotem, za który kupiłam dwie kolejne pary, które miałam kilka lat. Od tego czasu zawsze kupuję droższe markowe buty, Vansy, Nike, Puma i szczerze mówiąc nie pamiętam kiedy ostatnio reklamowałam buty. Choćby były już brudne, zdeptane, zdarte, schodzone to trzymają się w całości. Tak więc tę cenę widać nie tylko z daleka na markowym znaczku kiedyś znowu spodobały mi się jakieś zwykłe z Deichmanna i kupiłam, po 3 miesiącach do wywalenia - a nie chodzę nie wiadomo ile i nie gram w nich w piłkę, normalne użytkowanie.
Teraz chciałabym sobie kupić na pewno jakieś wygodne ocieplane botki jak tutaj https://lubiehrubie.pl/wiadomosci/czy-b ... -sa-modne/
Teraz chciałabym sobie kupić na pewno jakieś wygodne ocieplane botki jak tutaj https://lubiehrubie.pl/wiadomosci/czy-b ... -sa-modne/
- Pawpaw
Re: producenci damskiego obuwia
Jeśli chodzi o ciekawe i modne buty, to moim zdaniem można je znaleźć na tej stronie internetowej: https://www.wittchen.com/kobieta/obuwie ... -i-brazowe. W tym sklepie znajdziecie sporą ofertę związaną z galanterią skórzaną i nie tylko. Jak dla mnie to świetne miejsce na tego typu zakupy.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki