torebka na wiosnę

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Awatar użytkownika
Jaroslawa1970

torebka na wiosnę

Post autor: Jaroslawa1970 »

Cześć! Wielkimi krokami zbliża się wiosna, czyli moja ulubiona pora roku. Zdałam sobie ostatnio sprawę, że nie mam żadnej pasującej na te okoliczności torebki, także szykują się u mnie zakupy. Jak na razie przeglądałam sobie oferty online i wpadła mi w oko torebka zamszowa skórzana. Czy lubicie zamsz i uważacie, że jest trwałym materiałem? Potrzebuję rad :)
terenia1

Re: torebka na wiosnę

Post autor: terenia1 »

Też chciałabym sobie kupić jakąś torebkę, tylko najlepiej niewielkich rozmiarów, dlatego interesują mnie małe torebki . Jakie sklepy online z torebkami możecie mi polecić?
Formica1234

Post autor: Formica1234 »

Moim zdaniem idealna na taka porę będzie beżowa mała torebka to taka elegancka skórzana torebka, która pasuje do wielu stylizacji jest też pojemna i solidnie wykonana. Ja kupuję tylko torebki skórzane od polskich producentów bo są najlepsze.
janka9922

Post autor: janka9922 »

Muszę przyznać, że sama poszukuję dla siebie jakiejś fajnej torebki, ale na wakacyjny wyjazd. Najlepiej, jeśli będzie to coś małego, ale jednocześnie funkcjonalnego i pakowanego. Bardzo fajne torebki dostępne są w ofercie https://macris.com.pl/ . Zamówienia składacie online.
ODPOWIEDZ