Ubrania na święta
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
- Mirela
Ubrania na święta
Czy macie już wybrane "kreacje" na święta? Ja chciałam założyć sukienkę w kolorze butelkowej zieleni, która wisi w mojej szafie i czeka na wielkie wyjście, ale okazało się, że niestety, trochę mi się przytyło i jest dość ciasna, dlatego chcę sobie kupić coś nowego. Podpowiedzcie, gdzie kupię ładne sukienki damskie? Macie jakieś propozycje? Za każdą będę wdzięczna.
Re: Ubrania na święta
Post autor: taam »
No ja też założyłam elegancką sukienkę, a jak ja kupowałam, to znalazłam też drugą, która bardzo mi się spodobała, na sylwestra. Druga jest już bardziej wystrzałowa, ale wciąż jest świetnie uszyta, super leży, no i nie wydałam na nią fortuny
. Zakupy zrobiłam online, w sklepie internetowym z odzieżą S&B Butik: https://sbbutik.pl/12-sukienki-i-tuniki Jest tam, z czego wybierać. Sukienki mają na różne okazje, w wielu rozmiarach, w różnych stylach i długościach. Ich jakość jest wysoka, mam stamtąd pół mojej garderoby
. Polecam.

Post autor: iarqa »
Na święta założyłam czerwoną sukienkę, dość prostą, ale z fantazyjnymi rękawami, uwielbiam ją, nadaje się na większe i mniejsze okazje. Kupiłam ją w tym samym sklepie, w którym znalazłam i kupiłam też sukienkę na dzisiaj - tym razem błyszczącą, w sklepie internetowym CHIARA SHOP: https://chiarashop.pl/product-category/party/ Ja bardzo lubię wchodzić w tę zakładkę, bo znajduję tam faktycznie idealne rzeczy na imprezę, czy to bardziej formalną, czy taką jak dzisiaj, na sylwestra
. Ceny mają przystępne, ubrania idealnie leżą, pięknie się układają, są świetnie uszyte, polecam.

Post autor: martaś »
Ja na święta miałam założoną dość szeroką sukienkę. Luźną w kroju aby nie było widać brzuszka kiedy się najem. Jest uszyta z nieelastycznego materiału, dodatkowo się nie rozciąga. Jednocześnie jest delikatna. Długi rękaw, długość sukienki do połowy uda. Rękawy jak i dół sukienki zakończone delikatną falbaną. Ma kołnierzyk i krótkie zapięcie na guziczki. Jesli chodzi o kolorystykę to jest czarna z kwiatowym printem. Ja miałam do niej założoną ciemnozieloną marynarkę. A! producentem jest cross jeans ale kupiłam ją na answear.
srebro koloidalne bio medica opinie
srebro koloidalne bio medica opinie
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne