Ubrania na święta

Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Awatar użytkownika
Mirela

Ubrania na święta

Post autor: Mirela »

Czy macie już wybrane "kreacje" na święta? Ja chciałam założyć sukienkę w kolorze butelkowej zieleni, która wisi w mojej szafie i czeka na wielkie wyjście, ale okazało się, że niestety, trochę mi się przytyło i jest dość ciasna, dlatego chcę sobie kupić coś nowego. Podpowiedzcie, gdzie kupię ładne sukienki damskie? Macie jakieś propozycje? Za każdą będę wdzięczna.
taam

Re: Ubrania na święta

Post autor: taam »

No ja też założyłam elegancką sukienkę, a jak ja kupowałam, to znalazłam też drugą, która bardzo mi się spodobała, na sylwestra. Druga jest już bardziej wystrzałowa, ale wciąż jest świetnie uszyta, super leży, no i nie wydałam na nią fortuny :). Zakupy zrobiłam online, w sklepie internetowym z odzieżą S&B Butik: https://sbbutik.pl/12-sukienki-i-tuniki Jest tam, z czego wybierać. Sukienki mają na różne okazje, w wielu rozmiarach, w różnych stylach i długościach. Ich jakość jest wysoka, mam stamtąd pół mojej garderoby :). Polecam.
iarqa

Post autor: iarqa »

Na święta założyłam czerwoną sukienkę, dość prostą, ale z fantazyjnymi rękawami, uwielbiam ją, nadaje się na większe i mniejsze okazje. Kupiłam ją w tym samym sklepie, w którym znalazłam i kupiłam też sukienkę na dzisiaj - tym razem błyszczącą, w sklepie internetowym CHIARA SHOP: https://chiarashop.pl/product-category/party/ Ja bardzo lubię wchodzić w tę zakładkę, bo znajduję tam faktycznie idealne rzeczy na imprezę, czy to bardziej formalną, czy taką jak dzisiaj, na sylwestra :). Ceny mają przystępne, ubrania idealnie leżą, pięknie się układają, są świetnie uszyte, polecam.
martaś

Post autor: martaś »

Ja na święta miałam założoną dość szeroką sukienkę. Luźną w kroju aby nie było widać brzuszka kiedy się najem. Jest uszyta z nieelastycznego materiału, dodatkowo się nie rozciąga. Jednocześnie jest delikatna. Długi rękaw, długość sukienki do połowy uda. Rękawy jak i dół sukienki zakończone delikatną falbaną. Ma kołnierzyk i krótkie zapięcie na guziczki. Jesli chodzi o kolorystykę to jest czarna z kwiatowym printem. Ja miałam do niej założoną ciemnozieloną marynarkę. A! producentem jest cross jeans ale kupiłam ją na answear.

srebro koloidalne bio medica opinie
ODPOWIEDZ