Czesc,
mozecie polecic jakis fajny sklep z ciuchami? Nic mi sie ostatnoi nie podoba w takich popularnych sieciowkach ...
Ubrania
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
Re: Ubrania
Post autor: Kasia97 »
Hej, ja nie przepadam za typowymi sieciówkami, wolę kupować ubrania w mniejszych sklepach z Polską produkcją, więc polecić mogę butik Natally Fashion. Własne projekty, własna szwalnia i ubrania które są eleganckie, ale jednocześnie proste i wygodne to jest to co lubię. Lubię wspierać firmy, które są made in poland Dodatkowo ich ciuchy są naprawdę dobrej jakości przy korzystnej cenie. Kobietki każda z Was znajdzie coś dla siebie, sukienki, koszule, spódnice, bluzki, kombinezony na każdą okazję oraz na każdy sezon. Mają sezonowe kolekcję, gdzie możecie znaleźć odpowiednie do pogody ubrania
Post autor: dogia »
Jeśli chcesz urozmaicić swoją garderobę, warto zwrócić uwagę na czerwone swetry . Te wyjątkowe ubrania nie tylko dodadzą koloru do Twoich codziennych stylizacji, ale także staną się doskonałym wyborem na chłodniejsze dni. Czerwony sweter to nie tylko praktyczny element garderoby, ale także sposób na wyróżnienie się z tłumu. Dzięki swojej wyrazistej barwie, z pewnością przyciągnie uwagę innych i podkreśli Twój indywidualny styl.
Post autor: agatta »
Ostatnio zwróciłam uwagę na ofertę, jaką proponuje strona https://orirose.pl/ . Można tam znaleźć bieliznę o wysokiej jakości, a co ważne, wybór jest naprawdę szeroki, więc być może znajdziecie coś, co idealnie do Was pasuje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki