Wymiana garderoby na wiosenną
Kącik dla fanek mody. Polecamy najmodniejsze ubrania, rozmawiamy o trendach, stylówkach, inspirujemy się nawzajem.
- laura-98
Wymiana garderoby na wiosenną
Kiedy wymieniacie swoją garderobę na wiosenną? ja chciałabym już pochować te grube, zimowe kurtki, ale niestety pogoda nie zachęca do tego, żeby schować zimowe ciuszki. Przeglądam już strony różnych sklepów z ubraniami i chętnie kupiłabym sobie kilka nowości. Na pewno chcę jakieś nowe sukienki na wiosnę, bo akurat tej części garderoby nie kupowałam od dawna.
Re: Wymiana garderoby na wiosenną
Post autor: ewelina »
Jeśli chodzi o sukienki na wiosnę/lato to polecam sklep Natally Fashion. Ostatnio kupiłam sobie sukienkę w serek z falbanką w kolorze różowym link: https://natallyfashion.pl/pl/p/Sukienka-w-serek-z-falbanka-rozowa/279 i jestem mega zadowolona. Materiał jest przyjemny, zwiewny, idealny gdy jest cieplej na dworze. Dodatkowo kupiłam sobie już bardziej elegancką sukienkę na wesele przyjaciółki długą maxi na jedno ramię i powiem nie skromnie, że zrobiła robotę, dużo osób mnie komplementowało. Koleżanka poleciła mi ten sklep i na pewno do niego wrócę.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki