Abc-kids.pl opinie

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Elora_64

Abc-kids.pl opinie

Post autor: Elora_64 »

Cześć! Słyszeliście może o marce obuwia abd-kids.pl? Macie jakieś opinie na temat butów dla dzieci, które produkują? Powiem szczerze, że bardzo zainteresowała mnie ich oferta, ale nie wiem czy warto zainwestować w buty z ich sklepu. Co sądzicie?
Awatar użytkownika
Malinka

Re: Abc-kids.pl opinie

Post autor: Malinka »

Według mnie warto. Kupiłam jakiś czas temu nowoczesne buty dla córki i jest zachwycona. Dużo wygodniej jej się chodzi dzięki wyściółce z pianki 3D. Poza tym buty są bardzo lekkie i stabilne.
Awatar użytkownika
Emina81

Post autor: Emina81 »

Potwierdzam buty od abc kids są bardzo elastyczne i stabilne. Dziecko ma w nich idealną amortyzację i wygodę. Dodatkowo wszystkie buty mają specjalne atesty i certyfikacje, co jest dla mnie ogromnym atutem.
Awatar użytkownika
Oksana_89

Post autor: Oksana_89 »

ABC Kids to zdecydowanie marka godna polecenia. Kupiłam tam świetne buty dla dziecka i jestem bardzo zadowolona. Buty mają specjalne rozwiązania konstrukcyjne, które ułatwiają dziecku ich zdejmowanie i zakładanie – co naprawdę pomaga w codziennym życiu.
Awatar użytkownika
stella

Post autor: stella »

Również myślę, że takie buty warto zakupić. Może nie są najtańsze, ale są bardzo dobre jakościowo. To jedne z najlepszych butów do biegania – są nowoczesne, mają dobrą amortyzację i są wygodne. Można w nich nawet umieścić chipa GPS – dzięki czemu dziecko zawsze jest pod kontrolą.
Awatar użytkownika
kamilla

Post autor: kamilla »

Dziecięcych butów na rynku nie brakuje. Szczerze to myślę, że lepiej zaopatrywać się w takich sklepach gdzie można buty różnych marek dostać, w przeróżnych rozmiarach i atrakcyjnych cenach. Na https://butymodne.pl/dla-dzieci-c25952.html szczególnie. Zobaczcie sobie sami jak chcecie dla dzieci zamówić nowe buty. Na każdą porę roku. Na pewno wybór pozytywnie zaskoczy.
ODPOWIEDZ