Abc-kids.pl opinie
Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
- Ożanna1964
Abc-kids.pl opinie
Post autor: Ożanna1964 »
Cześć! Słyszeliście może o marce obuwia abd-kids.pl? Macie jakieś opinie na temat butów dla dzieci, które produkują? Powiem szczerze, że bardzo zainteresowała mnie ich oferta, ale nie wiem czy warto zainwestować w buty z ich sklepu. Co sądzicie?
- Oksana_89
Re: Abc-kids.pl opinie
Potwierdzam buty od abc kids są bardzo elastyczne i stabilne. Dziecko ma w nich idealną amortyzację i wygodę. Dodatkowo wszystkie buty mają specjalne atesty i certyfikacje, co jest dla mnie ogromnym atutem.
- kunegunda-86
Post autor: kunegunda-86 »
ABC Kids to zdecydowanie marka godna polecenia. Kupiłam tam świetne buty dla dziecka i jestem bardzo zadowolona. Buty mają specjalne rozwiązania konstrukcyjne, które ułatwiają dziecku ich zdejmowanie i zakładanie – co naprawdę pomaga w codziennym życiu.
- marcin
Również myślę, że takie buty warto zakupić. Może nie są najtańsze, ale są bardzo dobre jakościowo. To jedne z najlepszych butów do biegania – są nowoczesne, mają dobrą amortyzację i są wygodne. Można w nich nawet umieścić chipa GPS – dzięki czemu dziecko zawsze jest pod kontrolą.
- klara
Uwielbiam buty od ABCKIDS. I co najważniejsze, lubi je również moje dziecko. Przed wyjściem na spacer nie ma marudzenia i dąsów. Świetnie zaprojektowane i wykonane buty. Do tego szybka dostawa - za co też plus.
- Doria
Mam troje dzieci. I każde z nich nosiło buty tej marki. Sprawdzone, wygodne, w dobrej cenie. Tutaj https://abc-kids.pl/ można sprawdzić aktualną ofertę. Dbają o to, żeby stopa dziecka prawidłowo się rozwijała, a to szalenie ważne.
- Delia
- Kontakt:
Za mojej młodości nosiło się to co rodzicom udało się kupić, a nie było tego zbyt wiele. Super, że są teraz takie firmy jak ABCKIDS. Teraz nasze pociechy mogą nosić buty nie tylko ładne i wygodne, ale i zdrowe dla ich delikatnych stóp. Moje dziecko lubi ich buty i ja także polecam.
- Aneczka
Dawno nie miałam okazji oglądać i kupować tak fajnych butów dla dzieci. Jeśli jeszcze nie znacie, to koniecznie sprawdźcie ofertę https://abc-kids.pl/. Będziecie zachwyceni. Buty są odpowiednio profilowane do stóp dziecka. Wygodne, ale i bezpieczne oraz zdrowe. A to bardzo ważne.
- alfreda1996
Post autor: alfreda1996 »
Firma ABC KIDS weszła na polski rynek kilka miesięcy temu i świetnie się tu odnalazła. To prężnie rozwijająca się marka bucików dziecięcych. Dystrybuujemy ich produkty, polecam współpracę z ABC KIDS.
- urszula-75
Post autor: urszula-75 »
W ABC KIDS pracuje super zespół, widać, że to ludzie z pasją, zarażają energią i jednocześnie sprzedają super zdrowe buciki dla dzieci.
- bibiana-78
Post autor: bibiana-78 »
młoda, prężnie rozwijająca się marka bucików dziecięcych abc-kids.pl to super kontrahent do współpracy. Mają dobrze przygotowaną ofertę, niebawem ich buciki będą dostępne w większości sklepów online.
- Alamala
Co do butów dla dziecka to myślę, że oferta od https://kokoleti.pl/sandaly-dzieciece powinna wielu z was zainteresować. Jeżeli chodzi o takie zakupy to najlepiej na pewno postawić na sklepy internetowe. Tu znajdziecie wielu sprawdzonych producentów obuwia dziecięcego.
- emilka902
Jeśli chodzi o buty dla dzieciaków to ja pozostaję wierna stronie https://butymodne.pl/buty-sportowe-dzie ... 25959.html Mam pewność, że tam zawsze znajdę bardzo dobre jakościowe buty w dobrej cenie dla dziecka. Wiadomo, że takie buty są na chwilkę i nie warto przepłacać.
- beniamina93
Post autor: beniamina93 »
Uwielbiam ten sklep. Buciki są bardzo ładne, a do tego mają świetną amortyzację, są wygodne i zdrowe dla stópki dziecka. https://abc-kids.pl/ poleciła mi koleżanka i jestem jej za to bardzo wdzięczna.
- Fatma68
Obuwie faktycznie jest śliczne, ale dla mnie najważniejsze jest to, że te buty są po prostu zdrowe dla rosnącej wciąż stopy dziecka. Są tak skonstruowane, żeby zapewnić stopie wsparcie i wygodę.
- Dyzma-97
Odkryłam tę markę niedawno i już kupiłam dwie pary butów dla córki. Od razu widać, że buty są porządnie wykonane, to nie jest jakość z pierwszej lepszej sieciówki. Mówi się, że nie ma sensu inwestować w odzież i obuwie dziecięce, bo dzieci błyskawicznie wyrastają. Uważam, że to nieprawda. Stopa dziecka rośnie i potrzebuje butów, które umożliwią jej prawidłowy, zdrowy rozwój. Myślę, że te buty są warte swojej ceny, która wcale nie jest wysoka jak za taką jakość.
- Safira_72
Jestem tego samego zdania. Zdrowie dziecka jest dla mnie najważniejsze, więc wolę stawiać na jakość. A tutaj świetne wykonanie idzie w parze z bardzo przyjemnym dla oka designem, więc dla mnie to strzał w 10.
- Pola1982
Obuwie faktycznie jest śliczne, ale dla mnie najważniejsze jest to, że te buty są po prostu zdrowe dla rosnącej wciąż stopy dziecka. Są tak skonstruowane, żeby zapewnić stopie wsparcie i wygodę.
- Kiara-68
Uwielbiam ten sklep. Buciki są bardzo ładne, a do tego mają świetną amortyzację, są wygodne i zdrowe dla stópki dziecka. https://abc-kids.pl poleciła mi koleżanka i jestem jej za to bardzo wdzięczna.
- ber002
To ja akurat buty dla dzieciaków kupowałabym na stronie https://butymodne.pl/klapki-dzieciece-c25956.html bo wiem, że u nich zawsze można znaleźć najlepszą jakość i najciekawsze rozwiązania. Mają często wiele różnych promocji i zniżek, więc wybierzcie coś, co będzie mogło się Wam spodobać.
Post autor: niuśka »
A ja ostatnio trafiłam na kalosze dziecięce nieocieplane Bardzo fajne kolorowe kalosze dla maluchów. Ja dla mojej córeczki wybrałam kalosze w kolorze rożowym. Wiadomo dzieci kochają biegać po kałużach. Więc warto mieć takie buty dla nich. Co ważne ceny są bardzo przyzwoite.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki