Abc-kids.pl opinie

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Ożanna1964

Abc-kids.pl opinie

Post autor: Ożanna1964 »

Cześć! Słyszeliście może o marce obuwia abd-kids.pl? Macie jakieś opinie na temat butów dla dzieci, które produkują? Powiem szczerze, że bardzo zainteresowała mnie ich oferta, ale nie wiem czy warto zainwestować w buty z ich sklepu. Co sądzicie?
Awatar użytkownika
Atena

Re: Abc-kids.pl opinie

Post autor: Atena »

Według mnie warto. Kupiłam jakiś czas temu nowoczesne buty dla córki i jest zachwycona. Dużo wygodniej jej się chodzi dzięki wyściółce z pianki 3D. Poza tym buty są bardzo lekkie i stabilne.
Awatar użytkownika
Oksana_89

Post autor: Oksana_89 »

Potwierdzam buty od abc kids są bardzo elastyczne i stabilne. Dziecko ma w nich idealną amortyzację i wygodę. Dodatkowo wszystkie buty mają specjalne atesty i certyfikacje, co jest dla mnie ogromnym atutem.
Awatar użytkownika
kunegunda-86

Post autor: kunegunda-86 »

ABC Kids to zdecydowanie marka godna polecenia. Kupiłam tam świetne buty dla dziecka i jestem bardzo zadowolona. Buty mają specjalne rozwiązania konstrukcyjne, które ułatwiają dziecku ich zdejmowanie i zakładanie – co naprawdę pomaga w codziennym życiu.
Awatar użytkownika
marcin

Post autor: marcin »

Również myślę, że takie buty warto zakupić. Może nie są najtańsze, ale są bardzo dobre jakościowo. To jedne z najlepszych butów do biegania – są nowoczesne, mają dobrą amortyzację i są wygodne. Można w nich nawet umieścić chipa GPS – dzięki czemu dziecko zawsze jest pod kontrolą.
Awatar użytkownika
elena

Post autor: elena »

Moje dzieci uwielbiają buty https://abc-kids.pl/. Nie ukrywam, że ja również. Są nie tylko wygodne i wytrzymałe, ale również bardzo ładne. Kupuję i zamierzam kupować w przyszłości.
Awatar użytkownika
klara

Post autor: klara »

Uwielbiam buty od ABCKIDS. I co najważniejsze, lubi je również moje dziecko. Przed wyjściem na spacer nie ma marudzenia i dąsów. Świetnie zaprojektowane i wykonane buty. Do tego szybka dostawa - za co też plus.
Awatar użytkownika
Doria

Post autor: Doria »

Mam troje dzieci. I każde z nich nosiło buty tej marki. Sprawdzone, wygodne, w dobrej cenie. Tutaj https://abc-kids.pl/ można sprawdzić aktualną ofertę. Dbają o to, żeby stopa dziecka prawidłowo się rozwijała, a to szalenie ważne.
Awatar użytkownika
Delia
Kontakt:

Post autor: Delia »

Za mojej młodości nosiło się to co rodzicom udało się kupić, a nie było tego zbyt wiele. Super, że są teraz takie firmy jak ABCKIDS. Teraz nasze pociechy mogą nosić buty nie tylko ładne i wygodne, ale i zdrowe dla ich delikatnych stóp. Moje dziecko lubi ich buty i ja także polecam.
Awatar użytkownika
Aneczka

Post autor: Aneczka »

Dawno nie miałam okazji oglądać i kupować tak fajnych butów dla dzieci. Jeśli jeszcze nie znacie, to koniecznie sprawdźcie ofertę https://abc-kids.pl/. Będziecie zachwyceni. Buty są odpowiednio profilowane do stóp dziecka. Wygodne, ale i bezpieczne oraz zdrowe. A to bardzo ważne.
Awatar użytkownika
alfreda1996

Post autor: alfreda1996 »

Firma ABC KIDS weszła na polski rynek kilka miesięcy temu i świetnie się tu odnalazła. To prężnie rozwijająca się marka bucików dziecięcych. Dystrybuujemy ich produkty, polecam współpracę z ABC KIDS.
Awatar użytkownika
Blanka_89

Post autor: Blanka_89 »

Buty ABC KIDS nie dość, że świetnie wyglądają, to jeszcze są tak zaprojektowane i wykonane, że rodzice mogą być spokojni o zdrowy rozwój stópek swoich dzieci.
Awatar użytkownika
celina

Post autor: celina »

Moja opinia ze współpracy z ABC KIDS jest jak najbardziej pozytywna. Bezproblemowy kontakt, szybka realizacja zamówień do sklepu. Polecam.
Awatar użytkownika
urszula-75

Post autor: urszula-75 »

W ABC KIDS pracuje super zespół, widać, że to ludzie z pasją, zarażają energią i jednocześnie sprzedają super zdrowe buciki dla dzieci.
Awatar użytkownika
bibiana-78

Post autor: bibiana-78 »

młoda, prężnie rozwijająca się marka bucików dziecięcych abc-kids.pl to super kontrahent do współpracy. Mają dobrze przygotowaną ofertę, niebawem ich buciki będą dostępne w większości sklepów online.
Awatar użytkownika
Alamala

Post autor: Alamala »

Co do butów dla dziecka to myślę, że oferta od https://kokoleti.pl/sandaly-dzieciece powinna wielu z was zainteresować. Jeżeli chodzi o takie zakupy to najlepiej na pewno postawić na sklepy internetowe. Tu znajdziecie wielu sprawdzonych producentów obuwia dziecięcego.
Awatar użytkownika
emilka902

Post autor: emilka902 »

Jeśli chodzi o buty dla dzieciaków to ja pozostaję wierna stronie https://butymodne.pl/buty-sportowe-dzie ... 25959.html Mam pewność, że tam zawsze znajdę bardzo dobre jakościowe buty w dobrej cenie dla dziecka. Wiadomo, że takie buty są na chwilkę i nie warto przepłacać.
Awatar użytkownika
Kosma85

Post autor: Kosma85 »

Jestem zakochana w tych małych, ślicznych bucikach. Są naprawdę porządnie wykonane i wygodne, ale przy tym przepiękne. Na pewno kupię kolejne pary dla córki.
Awatar użytkownika
beniamina93

Post autor: beniamina93 »

Uwielbiam ten sklep. Buciki są bardzo ładne, a do tego mają świetną amortyzację, są wygodne i zdrowe dla stópki dziecka. https://abc-kids.pl/ poleciła mi koleżanka i jestem jej za to bardzo wdzięczna.
Awatar użytkownika
Fatma68

Post autor: Fatma68 »

Obuwie faktycznie jest śliczne, ale dla mnie najważniejsze jest to, że te buty są po prostu zdrowe dla rosnącej wciąż stopy dziecka. Są tak skonstruowane, żeby zapewnić stopie wsparcie i wygodę.
Awatar użytkownika
Dyzma-97

Post autor: Dyzma-97 »

Odkryłam tę markę niedawno i już kupiłam dwie pary butów dla córki. Od razu widać, że buty są porządnie wykonane, to nie jest jakość z pierwszej lepszej sieciówki. Mówi się, że nie ma sensu inwestować w odzież i obuwie dziecięce, bo dzieci błyskawicznie wyrastają. Uważam, że to nieprawda. Stopa dziecka rośnie i potrzebuje butów, które umożliwią jej prawidłowy, zdrowy rozwój. Myślę, że te buty są warte swojej ceny, która wcale nie jest wysoka jak za taką jakość.
Awatar użytkownika
Safira_72

Post autor: Safira_72 »

Jestem tego samego zdania. Zdrowie dziecka jest dla mnie najważniejsze, więc wolę stawiać na jakość. A tutaj świetne wykonanie idzie w parze z bardzo przyjemnym dla oka designem, więc dla mnie to strzał w 10.
Awatar użytkownika
Pola1982

Post autor: Pola1982 »

Obuwie faktycznie jest śliczne, ale dla mnie najważniejsze jest to, że te buty są po prostu zdrowe dla rosnącej wciąż stopy dziecka. Są tak skonstruowane, żeby zapewnić stopie wsparcie i wygodę.
Awatar użytkownika
Kiara-68

Post autor: Kiara-68 »

Uwielbiam ten sklep. Buciki są bardzo ładne, a do tego mają świetną amortyzację, są wygodne i zdrowe dla stópki dziecka. https://abc-kids.pl poleciła mi koleżanka i jestem jej za to bardzo wdzięczna.
Awatar użytkownika
Kamil_68

Post autor: Kamil_68 »

Jestem zakochana w tych małych, ślicznych bucikach. Są naprawdę porządnie wykonane i wygodne, ale przy tym przepiękne. Na pewno kupię kolejne pary dla córki.
Awatar użytkownika
ber002

Post autor: ber002 »

To ja akurat buty dla dzieciaków kupowałabym na stronie https://butymodne.pl/klapki-dzieciece-c25956.html bo wiem, że u nich zawsze można znaleźć najlepszą jakość i najciekawsze rozwiązania. Mają często wiele różnych promocji i zniżek, więc wybierzcie coś, co będzie mogło się Wam spodobać.
niuśka

Post autor: niuśka »

A ja ostatnio trafiłam na kalosze dziecięce nieocieplane Bardzo fajne kolorowe kalosze dla maluchów. Ja dla mojej córeczki wybrałam kalosze w kolorze rożowym. Wiadomo dzieci kochają biegać po kałużach. Więc warto mieć takie buty dla nich. Co ważne ceny są bardzo przyzwoite.
ODPOWIEDZ