Jaki wózek kupić?

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
borówka

Jaki wózek kupić?

Post autor: borówka »

Powoli zbliża nam się termin porodu i wpadliśmy w szał kompletowania dziecięcej wyprawki. Mamy już prawie wszystko poza wózkiem i łóżeczkiem. Łóżeczko już sobie upatrzyłam, więc problemu nie ma, ale wózek spędza mi sen z powiek! Zastanawiam się nad wózkiem marki Riko. Nie wiem jednak jaki model wybrać i czy w ogóle warto stawiać na tą markę. Będę wam mega wdzięczna za rady i polecenia.
miałami

Re: Jaki wózek kupić?

Post autor: miałami »

Tak naprawdę wszystkie modele od Riko są super. Też nie wiedzieliśmy co wybrać haha. Ostatecznie mąż zdecydował że bierzemy Riko Side. To była bardzo dobra decyzja. Wózek jest duży, ale lekki. Świetnie się go prowadzi a dziecko ma w nim dużo miejsca.
liluś

Post autor: liluś »

Też polecam wózki tej marki. Nasz mamy od roku i jesteśmy zadowoleni. Zarówno wersja z gondolą jak i spacerowa świetnie nam się sprawdziła.
ninuśka

Post autor: ninuśka »

Riko ma bardzo dobre wózki. Myśle, ze nie zależnie od tego jaki model wybierzesz będziesz zadowolona. My mamy Basic Sport od kilku miesięcy - jest super. Wybraliśmy go ze względu na cenę, lekkość i bezpieczeństwo.
wiśnia

Post autor: wiśnia »

Nie widziałam tego wózka na żywo więc trudno się na jego temat wypowiadać, na zdjęciach każdy ładny a czy solidny to się okaże, może za to polecić Ci xlandera którym ja wożę dziecko, mają sporo modeli do wyboru więc dopasujesz go do swoich potrzeb bez problemu
Róża98

Post autor: Róża98 »

Wiem, że wybór może wydawać Ci się trudny, ale musisz podjąć decyzję w zgodzie ze swoim sumieniem i potrzebami. Ja bardzo zadowolona jestem ze swojego Riko Nano Pro. Ma świetną amortyzację, jest zwrotny i na tyle duży, że można go używać do końca okresu wózkowania. Mój syn uwielbia w nim jeździć.
Głabik

Post autor: Głabik »

Jestem tradycjonalistką jeśli chodzi o wózki i zdecydowanie polecam Riko basic. Jest to dobry wybór nie tylko ze względu na super cenę, ale też fakt, że wózek jest bardzo wygodny i ma dużo miejsca w środku, więc spokojnie pomieści także większe dzieci. Polecam
cólibro

Post autor: cólibro »

W sumie można powiedzieć, że w sprzedaży znajdziemy najróżniejsze wózki dziecięce , ale okazuje się, że przede wszystkim warto sprawdzać rekomendowane sklepy. One mają najlepsze oferty dla nas. Stąd ja mogę Wam zasugerować właśnie coś takiego jak sklep Colibro. Tu wybór jest duży.
wózek34

Post autor: wózek34 »

Jeśli twoje dziecko jest niepełnosprawne i potrzebujesz wózka dla niego to mozesz zobaczyć na ofertę strony Wózki inwalidzkie gdzie jest bardzo dobrej jakości wózek, przenośny lekki bo waży 11 kilogramów. Możesz bez obaw go stosować na zewnątrz, jest wykonany z dobrej jakości tkaniny. Ja jestem bardzo zadowolony z niego, bo altwo się go składa i można bez problemu zmieścić w bagażniku. Polecam
Aśka

Post autor: Aśka »

Ja dla swojego maluszka wybrałam anex l/type i jestem z tego wózka bardzo zadowolona. Jest wygodny i solidny. Łatwy i intuicyjny w obsłudze, szybko się składa i nie zajmuje wiele miejsca. Jego dużym atutem jest składana gondola, dzięki czemu wózek jest łatwy w transporcie;)
Awatar użytkownika
travel

Post autor: travel »

Gdybym miała Ci polecić coś z własnego doświadczenia to jest to wózek od Riko - model Nesa. Jeszcze jak byłam na początku ciąży go sobie upatrzyłam i w 7 miesiącu zamówiłam w sklepie internetowym. Jest bardzo praktyczny i wygodny, a do tego będzie nam służyć do samego końca.
żytnia

Post autor: żytnia »

Wiadomo, bezpieczeństwo i wygoda dziecka są najważniejsze ale x-lander dla mnie też jest wygodny, bo łatwo podbija pod krawężniki i łatwo się go składa i rozkłada, nie muszę kombinować bo mogę to zrobić nawet jedną ręką. Poza tym ten wózek ślicznie wygląda a to też ważne żeby cieszył oko.

niedobór witaminy b6
Śliwka28

Post autor: Śliwka28 »

Wybór wózka był dla mnie zdecydowanie najtrudniejszym. Zajął mi najwięcej czasu, bo chciałam kupić coś porządnego na całe wózkowanie. Chyba mi się udało, bo córka ma 1,5 roku i wciąż sporo miejsca w swoim wózku. Jest nim Riko Nesa, który z czystym sumieniem polecam.
jagódka

Post autor: jagódka »

Wybór wózka zajął mi najwięcej czasu podczas kompletowania wyprawki. Zależało mi na tym, aby starczył do końca wózkowania, jednocześnie nie będąc drogim. Właśnie dlatego moja decyzja padła na Riko Basic, który jest w wyjątkowo atrakcyjnej cenie. Polecam :)
ODPOWIEDZ