Najmniejsza spacerówka świata

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Hanna74

Najmniejsza spacerówka świata

Post autor: Hanna74 »

Jeśli zależy Wam na wózku dziecięcym, który będzie praktyczny i zmieści się bez problemu do luku bagażowego, to powinniście zajrzeć do https://umalucha.pl/produkt/wozek-space ... ment-black Jestem przekonany, że ten wózek zrobi na Was wrażenie. Sprawdźcie go już teraz.
Awatar użytkownika
tutka

Re: Najmniejsza spacerówka świata

Post autor: tutka »

Jeżeli mówimy o lekkiej ,poręcznej ale również nowoczesnej spacerówce to Euro-cart Spin . Wózek waży niecałe 6 kg, jest solidna , posiada wytrzymałe koła z poliuretanu oraz można ją złożyć jedną ręką. Korzysta się z niej łatwo i przyjemnie.
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Ja go akurat nie kojarzę ale mogę polecić x-landera x-go, to tez jest świetna spacerówka z dużym siedziskiem, która rozkłada się prawie do leżenia, też ma panel LED i moskitierę. Możesz ją teraz zamówić online i wypróbować za darmo, jak Ci nie będzie odpowiadała najwyżej odeślesz
różyczka

Post autor: różyczka »

Ja nie lubię małych wózków. Bardzo źle się je prowadzi i dziecko też nie ma w nich za dużo miejsca. My wybraliśmy wózek Riko Nano Pro. W gondoli córa miała dużo miejsca a teraz jeździ spacerówką, która jest wysoka i rozkłada się na kilka poziomów. To duży, ale lekki wózek, który bez problemu mieści się w bagażniku.
ODPOWIEDZ