przygotowanie do narodzin
Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
przygotowanie do narodzin
Post autor: gość »
Cześć mamy! Niedługo będę rodzić i zastanawiam się, co dokładnie będzie mi potrzebne po narodzinach malucha. Chciałabym się przygotować jak najlepiej, a bardzo duży wybór dziecięcych gadżetów widziałam na stronie https://www.mulan.pl/. Dlatego pytanie do bardziej doświadczonych mam - czego dokładnie będę potrzebować przy takim maluchu?
- florcia
Re: przygotowanie do narodzin
No po pierwsze to powinnaś mieć dokładnie skompletowaną wyprawkę. Teraz jest tyle różnych możliwości, że wcale nie jest to takie proste zadanie
Moja siostra jak szukała różnych rzeczy dla swojego dziecka to wiem że z https://www.szipszop.pl/ubranka/wyprawka zamawiała sporo rzeczy, z których była zadowolona jak wszystko do niej przyszło.

Post autor: Zośka »
Ja dużo rzeczy do wyprawki zamówiłam sobie z Ceba baby. To polska marka z produktami na prawdę wysokiej jakości ale co ważne, też w przystępnych cenach;) Kocyki, ręczniczki, rogal do karmienia a nawet przewijak na łóżeczko mam właśnie od nich;) Fajny design. Kocyki i ręczniczki zrobione z przyjemnej i delikatnej bawełny, która się nie mechaci.
Post autor: Anonimą »
Ja dużo rzeczy do wyprawki zamówiłam sobie z Ceba baby. To polska marka z produktami na prawdę wysokiej jakości ale co ważne, też w przystępnych cenach;) Kocyki, ręczniczki, rogal do karmienia a nawet przewijak na łóżeczko mam właśnie od nich;) Fajny design. Kocyki i ręczniczki zrobione z przyjemnej i delikatnej bawełny, która się nie mechaci.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki