Rozwód kościelny ?

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Jakub99

Rozwód kościelny ?

Post autor: Jakub99 »

Zastanawiam się nad tym, czy jest możliwość wzięcia kościelnego rozwodu. W internecie wyczytałem, że realne jest tylko unieważnienie małżeństwa. Poprzez wsparcie takich kancelarii jak http://adwokatkoscielny.pl jest to o wiele bardziej realne. Powinniście się nad tym zastanowić, szczególnie jeśli macie taką sytuację.
Awatar użytkownika
ber002

Re: Rozwód kościelny ?

Post autor: ber002 »

Z tego co słyszałam bardzo ciężko jest dostać rozwód kościelny - przyznawany jest tylko w wyjątkowych sytuacjach.
___
kontenery na gruz Warszawa
jaś

Post autor: jaś »

Nie wiem czy często jest możliwość dokonania takiego rozwodu, ale może warto jednak pomyśleć nad tym tradycyjnym? Chociaż wszelkich rad, pomocy możecie uzyskać w kancelarii Sobczak Maciejewska Zając. To dobre miejsce na rozwodowe rozterki, takie doświadczone radczynie prawne mogą Ci pomóc.
Awatar użytkownika
izka01

Post autor: izka01 »

Nie chciałabym przechodzić przez rozwód jeszcze raz. To był dla mnie naprawdę trudny czas, dużo stresu, często emocje brały górę. Nie życzę nikomu. Tyle dobrze, że miałam pomoc adwokata. W przeciwnym razie byłoby o wiele trudniej. A tak adwokat Barbara Węgłowska z kancelarii Węgłowski pomogła mi przejść przez całą sprawę, zajęła się też podziałem majątku. Niezwykle kompetentna osoba, na której można polegać.
ODPOWIEDZ