Ubranka dla dzieci
Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
- Paula1973
Ubranka dla dzieci
Czy Wasze dzieciaczki też tak szybko rosną? Szczerze powiem, że nie nadążam z kupowaniem ciuszków dla mojej córki. A stawiam u niej nie na ilość ubrań, a raczej na jakość. Zależy mi na dobrej jakości bawełnie. Możecie mi powiedzieć gdzie kupujecie ubrania dla dzieci w dobrej cenie? Wiosna się zbliża wielkimi krokami, więc warto byłoby dla małej coś kupić.
Re: Ubranka dla dzieci
Post autor: Żaneta »
My też mamy ten "problem", chociaż ja się cieszę, że syn szybko rośnie i przybiera na wadze
Nie kupuję najtańszych ubranek z sieciówek, gdyż ich trwałość pozostawia wiele do życzenia. Nawet, jeśli skład materiału jest do zaakceptowania, to nadruki bardzo szybko się spierają. A wiadomo, że maluch czasami założy ciuszek na 15 minut i już nadaje się on do prania. Polecam sklep internetowy https://zabawkaiwyprawka.pl/ubranka gdzie można znaleźć wiele produktów fajnej jakości. Wydaje mi się, że ceny również nie są wygórowane.
obrazy święte stare

obrazy święte stare
- stokrotka21
Post autor: stokrotka21 »
Wiadomo, dzieci szybko rosną i często trzeba im nowe ubranka kupować, ważne żeby nie przesadzić z ilością
. A ubranka dla dzieci w każdym wieku znajdziesz na pewno w smyku. Spójrz tylko na te dresy https://www.smyk.com/ubrania-i-buty/spo ... zynka.html , są śliczne 

Post autor: aishaa »
Mi koleżanka ostatnio mówiła, że ładne i dobre gatunkowo ubranka nawet firm lemon explore można znaleźć w sklepie Mokida. Także i tam warto zahaczyć okiem... W końcu warto mieć wgląd na różne opcje.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki