Ubranka dla dzieci

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Paula1973

Ubranka dla dzieci

Post autor: Paula1973 »

Czy Wasze dzieciaczki też tak szybko rosną? Szczerze powiem, że nie nadążam z kupowaniem ciuszków dla mojej córki. A stawiam u niej nie na ilość ubrań, a raczej na jakość. Zależy mi na dobrej jakości bawełnie. Możecie mi powiedzieć gdzie kupujecie ubrania dla dzieci w dobrej cenie? Wiosna się zbliża wielkimi krokami, więc warto byłoby dla małej coś kupić.
Żaneta

Re: Ubranka dla dzieci

Post autor: Żaneta »

My też mamy ten "problem", chociaż ja się cieszę, że syn szybko rośnie i przybiera na wadze :) Nie kupuję najtańszych ubranek z sieciówek, gdyż ich trwałość pozostawia wiele do życzenia. Nawet, jeśli skład materiału jest do zaakceptowania, to nadruki bardzo szybko się spierają. A wiadomo, że maluch czasami założy ciuszek na 15 minut i już nadaje się on do prania. Polecam sklep internetowy https://zabawkaiwyprawka.pl/ubranka gdzie można znaleźć wiele produktów fajnej jakości. Wydaje mi się, że ceny również nie są wygórowane.

obrazy święte stare
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Dzieci rosną tak szybko i może się wydawać, że wyrastają ze swoich ubrań w mgnieniu oka. Ale nie bój się! Ubrania dla niemowląt są projektowane z myślą o wzroście.
Awatar użytkownika
stokrotka21

Post autor: stokrotka21 »

Wiadomo, dzieci szybko rosną i często trzeba im nowe ubranka kupować, ważne żeby nie przesadzić z ilością :D. A ubranka dla dzieci w każdym wieku znajdziesz na pewno w smyku. Spójrz tylko na te dresy https://www.smyk.com/ubrania-i-buty/spo ... zynka.html , są śliczne :)
aishaa

Post autor: aishaa »

Mi koleżanka ostatnio mówiła, że ładne i dobre gatunkowo ubranka nawet firm lemon explore można znaleźć w sklepie Mokida. Także i tam warto zahaczyć okiem... W końcu warto mieć wgląd na różne opcje.
ODPOWIEDZ