Wizytowa sukienka dla dziewczynki – sklep

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Awatar użytkownika
Sara1969

Wizytowa sukienka dla dziewczynki – sklep

Post autor: Sara1969 »

Hej! Niedługo moja córka będzie wygłaszać ważne przemówienie w szkole i z tego powodu szukam dla niej eleganckiej wizytowej sukienki. Znacie może sklepy, w których można kupić taką kreację? Dajcie znać w komentarzach!
Awatar użytkownika
Dzesika-79

Re: Wizytowa sukienka dla dziewczynki – sklep

Post autor: Dzesika-79 »

Według mnie zdecydowanie warto sprawdzić ofertę sklepu sly.pl - mają bardzo dobre jakościowo kreacje dla dziewczynek. Może i tak uda się Wam kupić odpowiednią sukienkę?
Awatar użytkownika
Marikaa

Post autor: Marikaa »

Hej :)
Ja zawsze jeśli chodzi o wybór dobrej jakości sukienki na wesele, czy wyjścia wieczorowe to zawsze zajmuje mi to trochę czasu i nigdy nie mogę się zdecydować tylko na jedną. Jeżeli potrzebujecie propozycji w większych rozmiarach to warto zwrócić uwagę na długa sukienka plus size gdzie na pewno znajdziecie piękne propozycje w których będziesz genialnie wyglądała :)
dopić

Post autor: dopić »

Wydaje mi się, że jest piękna, estetyczna i nadaje się na różne okazje - https://www.merg.pl/product-pol-153416- ... LEKIT.html Kwestia taka, jak do tego podejdziecie, jaki pasuje wam styl, ale generalnie każdy może takie rzeczy dopasować jakoś sensownie do swojego klimatu. Zatem? Działajcie...
ODPOWIEDZ