Wózek terenowy Axo - warto kupić?

Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
amelka877

Wózek terenowy Axo - warto kupić?

Post autor: amelka877 »

Hej! poszukuję wózka do zadań specjalnych a mianowicie do jazdy po wiejskich wertepach. Możecie mi podpowiedzieć jaki model najlepiej kupić? Słyszałam, że wiele mam chwali wózki Axo Cavoe to prawda? Któras z was ma może ten model wózka? Nie ukrywam, że bardzo podoba mi się design tych wozków, ale nie wiem czy są praktyczne...
madziaretti

Re: Wózek terenowy Axo - warto kupić?

Post autor: madziaretti »

Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.
inka

Post autor: inka »

madziaretti pisze: ↑14 paź 2021, 22:22 Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.
Axo Cavoe. Ma porządny stelaż, duże, gumowe koła i amortyzację. Prowadzi się go bardzo lekko i nie zajmuje dużo miejsca w aucie.
sówka

Post autor: sówka »

inka pisze: ↑15 paź 2021, 21:38
madziaretti pisze: ↑14 paź 2021, 22:22 Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.
Axo Cavoe. Ma porządny stelaż, duże, gumowe koła i amortyzację. Prowadzi się go bardzo lekko i nie zajmuje dużo miejsca w aucie.
Amortyzacja w tym wózku jest świetna. My chyba też zdecydujemy sie na Axo :) Miałam okazję testowac ten wózek w zeszłym tygodniu u kuzynki :) Bardzo go sobie chwali i wcalę się nie dziwię, bo nie dość, że super wygląda to jeszcze jest lekki, zwrotny i sprawdza się w każdym terenie.
mirabelka

Post autor: mirabelka »

Mamy Axo i nie powiem złego słowa na ten wózek. Nas na początku skusił design wózka - jest piękny, nowoczesny. Później mieliśmy okazję przetestowania go w sklepie i zakochałam się w nim całkowicie. To prawda, ze ten wózek jest dobry na wieś i nie tylko. My jeździmy nim wszędzie. Nawet w mieście sie super sprawdza na dziurach i krzywych chodnikach. Amortyzatory robią swoje. Nie wyobrażam sobie kupić wózka bez nich.
ODPOWIEDZ