Wózek terenowy Axo - warto kupić?
Ubranka dla naszych pociech. Polecamy sklepy z odzieżą dziecięcą, dzielimy się opiniami.
Wózek terenowy Axo - warto kupić?
Post autor: amelka877 »
Hej! poszukuję wózka do zadań specjalnych a mianowicie do jazdy po wiejskich wertepach. Możecie mi podpowiedzieć jaki model najlepiej kupić? Słyszałam, że wiele mam chwali wózki Axo Cavoe to prawda? Któras z was ma może ten model wózka? Nie ukrywam, że bardzo podoba mi się design tych wozków, ale nie wiem czy są praktyczne...
Re: Wózek terenowy Axo - warto kupić?
Post autor: madziaretti »
Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.
Post autor: inka »
Axo Cavoe. Ma porządny stelaż, duże, gumowe koła i amortyzację. Prowadzi się go bardzo lekko i nie zajmuje dużo miejsca w aucie.madziaretti pisze: ↑14 paź 2021, 22:22 Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.
Post autor: sówka »
Amortyzacja w tym wózku jest świetna. My chyba też zdecydujemy sie na Axoinka pisze: ↑15 paź 2021, 21:38Axo Cavoe. Ma porządny stelaż, duże, gumowe koła i amortyzację. Prowadzi się go bardzo lekko i nie zajmuje dużo miejsca w aucie.madziaretti pisze: ↑14 paź 2021, 22:22 Ja polecam model Axo marki Cavoe. Mam ten wózek już cztery miesiące i cały czas się nim zachwycam. Wybrałam model 2w1 ale maja też 3w1. Do stelażu wózka bez problemu dopasujesz fotelik. Wózek jest lekki, ale ma duże, gumowe koła, porządny stelaż i amortyzatory. Dzięki temu radzi sobie na każdej drodze.

Post autor: mirabelka »
Mamy Axo i nie powiem złego słowa na ten wózek. Nas na początku skusił design wózka - jest piękny, nowoczesny. Później mieliśmy okazję przetestowania go w sklepie i zakochałam się w nim całkowicie. To prawda, ze ten wózek jest dobry na wieś i nie tylko. My jeździmy nim wszędzie. Nawet w mieście sie super sprawdza na dziurach i krzywych chodnikach. Amortyzatory robią swoje. Nie wyobrażam sobie kupić wózka bez nich.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki