Pralnia chemiczna

Odzież męska — codzienna i elegancka. Garnitury, dresy i akcesoria. Moda męska w wydaniu dla każdego faceta.
kaśka

Pralnia chemiczna

Post autor: kaśka »

Hej jaką pralnię chemiczną polecacie do wyczyszczenia garnituru? Szukam czegoś na terenie Warszawy,zależy mi na dokładnym wypraniu garnituru ślubnego
judytaś

Re: Pralnia chemiczna

Post autor: judytaś »

Jeżeli szukasz dobrej pralni na terenie Warszawy to mogę śmiało polecić ci pralnię https://www.pralnia-warszawianka.pl jedna z najlepszych pralni chemicznych w Warszawie. Na stronie można poczytać na temat cennika za konkretne rzeczy. Pralni oferuje odbiór ubrań od klienta także nie trzeba samemu zawozić
miśka

Post autor: miśka »

Ja również bardzo polecam pralnię chemiczną warszawianka od kilku dobrych miesięcy zaczęłam korzystać z tego typu rozwiązania i naprawdę teraz widzę ile czasu zajmowało mi pranie. Pralnia Warszawianka ma bardzo konkurencyjne ceny i świetną jakość świadczonych usług
Rafałka

Post autor: Rafałka »

A korzystaliście z usługi prania z dowozem? W czasie obecnej pandemii to świetna sprawa! Ja czytałam, że firma washster z chęcią świadczy swoje usługi, musze wypróbować bo mam kilka ciężkich kocy do odświeżenia. Bardzo podoba mi się to, że cała usluga/procedura trwa do 48h, także jak potrzebujemy szybkiego prania w profesjonalnej pralni, to mamy to jak znalazł.
ODPOWIEDZ