problemy z wagą

Odzież męska — codzienna i elegancka. Garnitury, dresy i akcesoria. Moda męska w wydaniu dla każdego faceta.
Awatar użytkownika
sowisia2

problemy z wagą

Post autor: sowisia2 »

Moim zdaniem podstawowa przyczyna naszej nadwagi siedzi w naszej głowie. Takie problemy jak łaknienie na słodycze też da się pokonać. Nie koniecznie suplementami. Moim zdaniem pomoże Ci tutaj psychodietetyk http://twojcel.eu/psychodietetyk/ . Zacznij od kontaktu z tym Panem. Moim zdaniem to Ci pomoże raz i skutecznie
Awatar użytkownika
Masza

Re: problemy z wagą

Post autor: Masza »

Bez wątpienia tego typu wsparcie może okazać się bardzo pomocne przy walce ze zbędnymi kilogramami. Niemniej jednak nie możemy zapominać, że podstawą w walce ze zbędnymi kilogramami jest odpowiednia dieta. W związku z czym na pewno warto zwrócić uwagę na takie propozycje jak Happy Diet z Krakowa. Mamy tutaj bowiem możliwość zamówienia dań bezpośrednio do domu czy biura, przy czym posiadają one określoną ilość kalorii, są zawsze świeże i smaczne:).
Awatar użytkownika
dama89

Post autor: dama89 »

Jedni mają za dużo wagi, a inni tak jak ja walczą z niedowagą. Niby staram się jeść w miarę zdrowo, ale moja waga stoi cały czas w miejscu lub nawet spada. Ostatnio dowiedziałam się jednak o zaletach diety pudełkowej i zastanawiam się czy nie wyszukać na stronie Dietly cateringu dietetyczne i nie wypróbować właśnie gotowych dań. Czy ktoś z was ma w tym kierunku jakieś doświadczenie?
Awatar użytkownika
keny

Post autor: keny »

Ja też mam problemy z wagą i to spore, więc pomyślałam sobie, żeby zastosować jakis suplement i co? Już prawie kupiłam zalecany w reklamach Liporedium, ale na szczęście w porę przeczytałam tutaj https://omegatrade.pl/liporedium-opinie ... chudzanie/ , że ten środek ma za małą skuteczność i nie będzie tak dobrze działać, gdyż posiada śladowe ilości odchudzających składników. FU!
ODPOWIEDZ