Trwała odzież męska

Odzież męska — codzienna i elegancka. Garnitury, dresy i akcesoria. Moda męska w wydaniu dla każdego faceta.
Marekjuż

Trwała odzież męska

Post autor: Marekjuż »

Jestem zwolennikiem klasycznej odzieży męskiej (nie lubię gonić za trendami), ale zawsze uwielbiam dobre rzeczy pierwszej potrzeby. Jestem naprawdę zainteresowany znalezieniem marek odzieży męskiej, które trwałość traktują jako podstawę swojej marki i starają się uczynić ten świat lepszym miejscem. Czy ktoś znalazł dobre marki w tym zakresie? Większość marek, które widzę, a które ciężko pracują nad zrównoważonym rozwojem, to marki outdoorowe lub surfingowe.

Widziałem Taylor Stitch i myślę, że wykonują dobrą robotę w zakresie trwałości, ale ich estetyka jest dla mnie trochę "marynarska". Jakieś rekomendacje?

-------------------------------------------
Pozdrawiam,
Marek z wywóz gruzu Poznań
Awatar użytkownika
Katarzyna

Re: Trwała odzież męska

Post autor: Katarzyna »

Moim zdaniem warto kupować odzież dobrej jakości, która może posłużyć nam przez wiele lat, a nie tylko "na chwilę". Bardzo fajne markowe koszulki męskie widziałam na przykład ostatnio w sklepie internetowym https://messimo.pl/meskie-koszulki,c101.html. Pomimo tego, że sklep ten oferuje markową odzież od najlepszych producentów, ceny w nim są bardzo atrakcyjne ;) Tak więc za taką markową, dobrej jakości odzież wcale nie trzeba przepłacać ;)
Awatar użytkownika
izka01

Post autor: izka01 »

Zarówno ja jak i mój mąż mamy takie zdanie co do ubrań, że lepiej kupić jedną porządną rzecz niż trzy byle jakie, które po kilku praniach nie będą się do niczego nadawały. A dwa to dobrze jest wybierać takie ubrania, z których można tworzyć różnorodne stylizacje. Można powiedzieć, że mamy praktyczne podejście. Ostatnio zakupy to robił mąż akurat, w Repablo https://repablo.com/marynarki-meskie-granatowe/ . Wybraliśmy jedną z marynarek w granatowym kolorze. Taka fajnie pasuje do jeansów i do eleganckich stylizacji. To był bardzo dobry wybór.
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

Mój narzeczony bardzo dużo ćwiczy. Jest sprtowcem, więc jego tylko odzież treningowa interesuje ;) Idzie wiosna, więc trzeba uzupełnić szafę i pokupować to i owo. A raczej pozamawiać, bo my to robimy praktycznie tylko online zakupy. Tak najwygodniej. Przeglądałam sobie oferty, no to powiem wam, że naprawdę sporo tego mają. Fajny wybór, dużo wariantów kolorystycznych i ceny spoko.
ODPOWIEDZ