ginekolog Bemowo

Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
sersosi

ginekolog Bemowo

Post autor: sersosi »

Od dłuższego czasu szukasz odpowiedzi jak poradzić sobie z tym problemem ? Mam dla Ciebie wspaniałą informację! Poświęciłem trochę czasu aby dowiedzieć się więcej na ten temat i o to są wyniki moich poszukiwań, kliknij w ten link aby poszerzyć swoją wiedzę. http://sierant-gabinety.pl/oferta/medycyna-estetyczna/
Awatar użytkownika
izka01

Re: ginekolog Bemowo

Post autor: izka01 »

Ja mam dobrego i sprawdzonego ginekologa. Już dłuższy czas chodzę do tej pani doktor. Zależało mi na tym żeby była to kobieta, jakoś tak się mniej krępuję, o wszystko mogę zapytać. Jak poprosiłam o antykoncepcję to zleciła badania, wszystko mi wytłumaczyła, tak jak to powinno być. Tabletki też mi odpowiednie dobrała, belarę stosuję. Przy nich czuję się dużo pewniej, zbliżenia nie są już dla mnie stresujące.
żabcia

Post autor: żabcia »

Ja w Warszawie mam sprawdzonego ginekologa - przyjmuje w klinice o nazwie Gabinety Łucka (ul. Łucka 18, lok. 1801/1802). Chodzę do dr Tatiany Boryczko i to świetna specjalistka zarówno do diagnostyki, wizyt kontrolnych, jak i np. prowadzenia ciąży powikłanej. Mam do Pani Doktor duże zaufanie, otoczyła mnie niesamowitą opieką. Gorąco ją rekomenduję!
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

Ja osobiscie jakis czas temu szukalam dobrego specjalisty, ktory zajmuje sie przede wszystkim diagnozowaniem i leczeniem endometriozy. Moja pani ginekolog srednio w tym temacie, dlatego polecila mi udac sie na wizyte do szpitala Medicover, tam maja caly zespol, ktory ogarnia ten temat
rózga

Post autor: rózga »

Ja w Warszawie nie znam tych gabinetów, sama jestem pacjentką placówki o nazwie Renort - Słuchając Ciała.
Dodam, że nie tylko ja tam chodzę (na kontrole, cytologie, prowadziłam też tam moją ciążę) ale pacjentką jest również moja mama, która leczy się ze schorzeń okresu pokwitania. Bardzo jesteśmy obie zadowolone i szczerze polecamy w Warszawie. Wspaniały personel, doświadczeni lekarze. Klinika na piątkę.
Bagażowa90

Post autor: Bagażowa90 »

Niestety nie znam tego gabinetu o, którym mowa w wątku, ale mogę polecić klinikę gyncentrum https://www.gyncentrum.pl/poradnia-gine ... poloznicza. Zanim tam trafiłam, błąkałam się z moim problemami po różnych gabinetach i albo spotykałam się z niekompetencją, albo po prostu nie traktowano moich dolegliwości poważnie. Dopiero tutaj zajęto się moim przypadłościami holistycznie i dzięki temu urodziłam zdrowe dziecko, także ja polecam!
Ashhly

Post autor: Ashhly »

Ja chodzę do centrum Babka Medica na Wąwozowej, konkretnie do pana doktora Porębskiego Piotra. Prowadzi moją ciążę od początku. Aktualnie 32 tydzień. Wszystko póki co jest dobrze, czuję się odpowiednio zaaopkiekowana przez pana doktora, zawsze odbiera telefon jak dzwonię z jakimś pytaniem/problemem. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Teraz już pomału czekam na poród, stres coraz większy, ale jak ma się dobrego ginekologa przy sobie, to jest trochę lżej :)
Grażka

Post autor: Grażka »

Ja chodzę do dr Blicharczyk. Prowadziła moją ciążę i zostałam już u niej na stałe. Świetna specjalistka, doświadczona i empatyczna. Zawsze wszystko dokładnie bada i sprawdza, dzięki czemu jest skuteczna.
Kamila9281

Post autor: Kamila9281 »

W Warszawie tutaj https://www.boramed.pl/ mają dobrych ginekologów. Regularne kontrole u ginekologa pozwalają na wczesne wykrywanie ewentualnych problemów zdrowotnych w czasie ciąży. Dzięki temu lekarz może szybko zareagować na wszelkie nieprawidłowości oraz zaplanować odpowiednie działania lecznicze lub zapobiegawcze. To kluczowe dla zapewnienia bezpieczeństwa matki i dziecka oraz minimalizacji ryzyka powikłań podczas porodu.
malaga

Post autor: malaga »

Mam świetną panią doktor, ale w Kołobrzegu - Dr Barbarę Blicharczyk. Myślę, że takie info przyda się w tym wątku. Chodziłam do niej przed ciążą i w trakcie. Świetna pani doktor - wszystko sprawdza i bardzo przystępnie tłumaczy. Stawia trafne diagnozy i ma naprawdę dużą wiedzę. Szczerze polecam.

jaki olej mobil czy castrol
ODPOWIEDZ