Jak stworzyć stronę internetową?

Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
MoniaK23

Jak stworzyć stronę internetową?

Post autor: MoniaK23 »

Domyślam się, że potrzebna jest dobra oprawa graficzna. Jak ten aspekt ugryźć? Myślę nad skorzystaniem z oferty https://www.labcreation.pl/ . Podobno znają się na rzeczy jak nikt inny.
Może dlatego się kochali? Bo wiedzieli, że nie potrzebują siebie nawzajem. Mężczyźni zawsze boją się kobiet, które im mówią: „Nie mogę bez ciebie żyć
Awatar użytkownika
ilka

Re: Jak stworzyć stronę internetową?

Post autor: ilka »

Moim zdaniem, żeby stworzyć stronę internetową trzeba mieć sporą wiedzę. Dlatego najlepiej takie rzeczy jak strony internetowe dla firm swift najlepiej powierzyć fachowcom, którzy z tym tematem mają do czynienia na co dzień. Oni taką stronę stworzą naprawdę profesjonalnie.

crazy ta
Awatar użytkownika
koraliczek90

Post autor: koraliczek90 »

no masz.. a jak szukalam firmy do zalozenia strony na hostingu nazwy.pl to nie bylo twojego polecenia :P
Awatar użytkownika
izolda

Post autor: izolda »

koraliczek90 pisze: ↑11 cze 2019, 20:29 no masz.. a jak szukalam firmy do zalozenia strony na hostingu nazwy.pl to nie bylo twojego polecenia :P
zgadzam sie w 100% tez mamy u nich wykupione pakiety biznesowe i dziala wszystko jak nalezy :D jestem tez pod ogromnym wrazeniem jesli chodzi o obsluge klienta u nich - swietna sprawa
ODPOWIEDZ