Jaki wózek kupić?
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
- selena
Jaki wózek kupić?
Słuchajcie, mam do Was prośbę
Bo w naszym domu trwają od jakiegoś czasu poszukiwania wózka dla naszego maleństwa. Mamy jeszcze sporo czasu, ale powoli szukamy już różnych gadżetów. Zastanawiamy się jaki wózek dziecięcy będzie najlepszy. Czy kupić głęboką gondolę, czy może od razu lepiej będzie kupić taki wózek 3w1? Różne opinie słyszałam, dajcie znać.

- kamilla
Re: Jaki wózek kupić?
Ja Ci powiem z moich doświadczeń, że wózki 2w1 czy 3w1 to najlepszy wybór. Masz w cenie spacerówki tak naprawdę wózek gdzie jest i gondola i solidna spacerówka, czasami jeszcze fotelik. Bo taki porządny wózek nie musi kosztować kilka tysięcy złotych. Ja mam od ponad roku model Riko Basic Plus, zapłaciłam tysiąc zł a jakościowo rewelacja. Dobrze się prowadzi na każdym gruncie, spiera się każda plama, ciekawe wersje kolorystyczne do wyboru. Łatwo się montuje, składa.
Post autor: Aniela565 »
autor: selena » 06 mar 2022, 14:11
Bo w naszym domu trwają od jakiegoś czasu poszukiwania wózka dla naszego maleństwa. Mamy jeszcze sporo czasu, ale powoli szukamy już różnych gadżetów. Zastanawiamy się jaki wózek dziecięcy będzie najlepszy. Czy kupić głęboką gondolę, czy może od razu lepiej będzie kupić taki wózek 3w1? Różne opinie słyszałam, dajcie znać.
W moim przypadku jest potrzebny wózek rok po roku i jedyny, jaki zyskał moją uwagę jest Cavoe Avec. Wózek jest wyjątkowy - ma nawet regulację wysokości jednego z modułów!

W moim przypadku jest potrzebny wózek rok po roku i jedyny, jaki zyskał moją uwagę jest Cavoe Avec. Wózek jest wyjątkowy - ma nawet regulację wysokości jednego z modułów!
Post autor: Arielka23 »
autor: selena » 06 mar 2022, 14:11
A myślałaś może o czymś od marki Euro-Cart? Ich spacerówki (które można używać przez całe wózkowanie), to dla mnie prawdziwy hit! Konkretnie zamierzam kupić model Volt Pro - jest w sam raz do mojego bagażnika, gdyż nie jest zbyt wielki

A myślałaś może o czymś od marki Euro-Cart? Ich spacerówki (które można używać przez całe wózkowanie), to dla mnie prawdziwy hit! Konkretnie zamierzam kupić model Volt Pro - jest w sam raz do mojego bagażnika, gdyż nie jest zbyt wielki

Post autor: Gość »
Mnie zainteresowały wózki od marki EeasyGo. Konkretnie spodobał mi się model Volt Pro. Jest to wózek, który w żadnej sytuacji nie powinien mnie rozczarować. A Wy już o nim słyszeliście?
Post autor: Sławomir »
Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu oraz pieniędzy. Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad zakupem nowego wózka dla dziecka, to zdecydowanie mogę Wam polecić ofertę - sklep z wózkami dziecięcymi .
Post autor: natuska952 »
U nas było dokładnie tak samo
Przeglądanie, porównywanie, milion opinii... W końcu padło na Cavoe Moi XL – jest jako 3w1, więc mieliśmy wszystko na start, a gondola mega pojemna, co się serio przydaje zimą.

Post autor: ilonka878 »
@natuska952 zimą przydaje się też ogrzewanie tej gondoli, bo i w taką funkcję wyposażono ten wózek
. Zresztą, nie tylko zimą, a po prostu w chłodniejsze dni
.

Post autor: kamilka54 »
Jeśli chodzi o spacerówkę dla bliźniąt, to warto zwrócić uwagę na Easygo ECHO – jest lekki jak na wózek podwójny, do tego składa się do całkiem kompaktowych rozmiarów. Fajna opcja na spacery, nawet po mniej równym terenie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki