Kategoria kursu C
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
- Koralik
Re: Kategoria kursu C
Ależ moja Droga to nic zdrożnego! Moja siostra też ma takie marzenie i nawet intensywnie zaczęła szukać odpowiedniego ośrodka szkoleniowego. Tu widziałam https://www.kursylektor.pl fajną propozycję za niezbyt duże pieniądze. Tylko 14 dni i w pakiecie: materiały dydaktyczne i zajęcia teoretyczne oraz praktyczne. Zapewniają również transfer z lotniska, zakwaterowanie z wyżywieniem, tłumaczenia i badania.
- Jagoda
Teraz, kiedy są systemy wspomagania i ogólnie jest dużo wsparcia nie ma problemu. Inną sprawą jest to, że kierowcy C często coś sami naprawiają. Mój brat jeździ na dźwigach (już z 10 lat chyba) i nie raz samemu coś naprawiał
Ale ogólnie kobiet jeździ coraz więcej na tirach chociażby - tak samo na autobusach 

Post autor: Śrubokręt-21 »
Nie widzę problemu. Każdy powinien mieć szansę spełniania się w takim zawodzie jaki chce i mieć umiejętności, takie jakie najbardziej mu pasują.Sensor pisze: ↑15 sty 2019, 16:11 Zależy mi na ukończeniu kursu prawa jazdy z kategorii C. Może wydawać się Wam dziwne, ale wiele kobiet teraz jeździ na kurs na pojazdy uprzywilejowaneA co wy sądzicie o mojej decyzji?
Post autor: Lamel »
Obowiązek posiadania w ciężarówce koła zapasowego, klucza do kół oraz podnośnika jest niezwykle ważny w kontekście możliwości szybkiej zmiany uszkodzonego koła. Umożliwia to kontynuację podróży bez konieczności długiego oczekiwania na pomoc drogową. Przepisy dotyczące tego aspektu bezpieczeństwa są dostępne na stronie https://ilawa.dlawas.info/motoryzacja/o ... id,21103,a co ułatwia kierowcom właściwe przygotowanie.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki