nadawanie paczek przez internet

Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
onczao

nadawanie paczek przez internet

Post autor: onczao »

Nadajecie czasami przesyłki internetowo? Jak tak przez jaki portal najlepiej to zrobić? Szukam najniższych cen
Awatar użytkownika
antilka

Re: nadawanie paczek przez internet

Post autor: antilka »

Tak, internetowo najlepiej. Wtedy zawsze cennik kuriera FedEx oraz innych firm kurierskich wypada korzystniej, czasami na jednej przesyłce nawet kilka złotych można zaoszczędzić. Nie mówiąc już o samej wygodzie nadawania w ten sposób przesyłek - nie trzeba wychodzić z domu, wszystko z poziomu komputera
Awatar użytkownika
salania

Post autor: salania »

Ja nic nie wysyłam, bo nie mam takiej potrzeby, ale siostra która prowadzi handel internetowy ostatnio wspominala, że nadana paczka kurierem DPD wychodzi najlepiej. Z tym że jeszcze lepiej wejść na stronę brokera kurierskiego to będzie jeszcze taniej
Awatar użytkownika
emilka902

Post autor: emilka902 »

Powiem Wam szczerze, że teraz nawet firma spedycja do chin https://pfc24.pl/transport-kolejowy-do-chin/ jest bardzo łatwa. Można również kontaktować się z tą firmą np. online. Moim zdaniem to odpowiednie rozwiązanie dla osób, które muszą interesować się konkretnym transportem. Ja jestem jak najbardziej na tak, jeśli chodzi o takie rozwiązania.
Awatar użytkownika
ber002

Post autor: ber002 »

Zawsze wybieramy taką opcję i też zawsze w firmie korzystamy z usług Czech Logistic, jeśli pojawiają się paczki do Czech, Słowacji, Węgier, Rumunii i Bułgarii. Firma świadczy bardzo fajne warunki oraz oferuje niskie ceny bez bardzo dużych wolumenów wysyłkowych. Moim zdaniem będziecie zachwyceni.
uśśka

Post autor: uśśka »

A handel na fb stosujecie? Jakie płatności macie? Bo mam ofertę od http://przelewy24.pl/rozwiazania-platni ... nosci-z-fb i jeszcze na fb nie działam ale mocno nad tym myślę. Tak jest sporo ludzi. Mam wrażenie że na typowe sklepy coraz mniej ludzi wchodzi a ruch się przeniósł na fb.
ODPOWIEDZ