Oryginalne perfumy w dobrej cenie
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Oryginalne perfumy w dobrej cenie
Post autor: Mariolaś »
Gdzie kupujecie oryginalne perfumy w dobrej cenie? Kończą mi się perfumy i zamierzam zamówić sobie nie tylko te, których używam zawsze, ale też chcę przetestować jakiś inny zapach.
Re: Oryginalne perfumy w dobrej cenie
Post autor: żakko »
Jeśli rozglądasz się za niebanalnymi kompozycjami zapachowymi, które nie kosztują majątku to polecam Ci markę Jimmy Choo . W ofercie https://perfumy.pl/firm-pol-36-Jimmy-Choo.html znajdziesz spory wybór w cenie poniżej 200 zł. Perfumy bardzo trwałe i fajnie skomponowane. Nawet te w których dominują orientalne akcenty nie są ciężkie czy duszące.
- paralaksa
Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w Notino
Mam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.

- kamila9
faktycznie w ich drogerii sporo jest tych perfum... ceny sa super, ja na razie tam kupiłam wodę toaletowa dla babci, bo wiem ze kocha coco mademoiselle.paralaksa pisze: ↑13 sty 2021, 20:32 Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w NotinoMam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
Post autor: Saśka »
Ja jeszcze perfum tam nie kupowałam, ale planuję zamówić mojemu mężowi na prezent walentynkowy, bo w porównaniu z innymi mają w tej chwili chyba najlepszą cenę.kamila9 pisze: ↑14 sty 2021, 21:59faktycznie w ich drogerii sporo jest tych perfum... ceny sa super, ja na razie tam kupiłam wodę toaletowa dla babci, bo wiem ze kocha coco mademoiselle.paralaksa pisze: ↑13 sty 2021, 20:32 Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w NotinoMam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
Post autor: ZośkąBo »
Jak będziesz zamawiać perfumy dla męża to skorzystaj przy okazji z opcji Try it First https://www.notino.pl/try-it-first/ . To fajna opcja zamówienia sobie próbek perfum, których zapachów nie znasz żeby wiedzieć co kupić w przyszłości. Ja zawsze robiąc u nich zakupy sobie coś dorzucam i później noszę w torebce. Przy okazji prezentu dla męża, również Ty będziesz miała mały prezent;-)Saśka pisze: ↑18 sty 2021, 15:23Ja jeszcze perfum tam nie kupowałam, ale planuję zamówić mojemu mężowi na prezent walentynkowy, bo w porównaniu z innymi mają w tej chwili chyba najlepszą cenę.kamila9 pisze: ↑14 sty 2021, 21:59faktycznie w ich drogerii sporo jest tych perfum... ceny sa super, ja na razie tam kupiłam wodę toaletowa dla babci, bo wiem ze kocha coco mademoiselle.paralaksa pisze: ↑13 sty 2021, 20:32 Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w NotinoMam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
- cziwa
Ja jakiś czas temu trafiłem na sklep https://odlewkiperfum.pl/ i w nim kupuje sobie perfumy, są one oryginale i nie drogie. Myślę, że i wy dla siebie bez problemu coś wybierzecie i będziecie zadowoleni z zapachu. Co róż u nich znajdziecie jakieś fajne nowości i także w super cenach.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki