Oryginalne perfumy w dobrej cenie

Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Mariolaś

Oryginalne perfumy w dobrej cenie

Post autor: Mariolaś »

Gdzie kupujecie oryginalne perfumy w dobrej cenie? Kończą mi się perfumy i zamierzam zamówić sobie nie tylko te, których używam zawsze, ale też chcę przetestować jakiś inny zapach.
żakko

Re: Oryginalne perfumy w dobrej cenie

Post autor: żakko »

Jeśli rozglądasz się za niebanalnymi kompozycjami zapachowymi, które nie kosztują majątku to polecam Ci markę Jimmy Choo . W ofercie https://perfumy.pl/firm-pol-36-Jimmy-Choo.html znajdziesz spory wybór w cenie poniżej 200 zł. Perfumy bardzo trwałe i fajnie skomponowane. Nawet te w których dominują orientalne akcenty nie są ciężkie czy duszące.
Awatar użytkownika
paralaksa

Post autor: paralaksa »

Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w Notino :) Mam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
Awatar użytkownika
kamila9

Post autor: kamila9 »

paralaksa pisze: ↑13 sty 2021, 20:32 Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w Notino :) Mam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
faktycznie w ich drogerii sporo jest tych perfum... ceny sa super, ja na razie tam kupiłam wodę toaletowa dla babci, bo wiem ze kocha coco mademoiselle.
Saśka

Post autor: Saśka »

kamila9 pisze: ↑14 sty 2021, 21:59
paralaksa pisze: ↑13 sty 2021, 20:32 Nie lubię podróbek ani żadnych zamienników, tylko oryginały, a jak uda się trafić w dobrej cenie to już w ogóle fajnie. Kupowałam ostatnio perfumy w Notino :) Mam ich sporo, zamawiam wszystko tam, jeszcze czasami trafi się jakiś bon ze zniżką, wiec mocno dbają o klienta.
faktycznie w ich drogerii sporo jest tych perfum... ceny sa super, ja na razie tam kupiłam wodę toaletowa dla babci, bo wiem ze kocha coco mademoiselle.
Ja jeszcze perfum tam nie kupowałam, ale planuję zamówić mojemu mężowi na prezent walentynkowy, bo w porównaniu z innymi mają w tej chwili chyba najlepszą cenę.
ZośkąBo

Post autor: ZośkąBo »

Saśka pisze: ↑18 sty 2021, 15:23
kamila9 pisze: ↑14 sty 2021, 21:59
Ja jeszcze perfum tam nie kupowałam, ale planuję zamówić mojemu mężowi na prezent walentynkowy, bo w porównaniu z innymi mają w tej chwili chyba najlepszą cenę.
Jak będziesz zamawiać perfumy dla męża to skorzystaj przy okazji z opcji Try it First https://www.notino.pl/try-it-first/ . To fajna opcja zamówienia sobie próbek perfum, których zapachów nie znasz żeby wiedzieć co kupić w przyszłości. Ja zawsze robiąc u nich zakupy sobie coś dorzucam i później noszę w torebce. Przy okazji prezentu dla męża, również Ty będziesz miała mały prezent;-)
Awatar użytkownika
cziwa

Post autor: cziwa »

Ja jakiś czas temu trafiłem na sklep https://odlewkiperfum.pl/ i w nim kupuje sobie perfumy, są one oryginale i nie drogie. Myślę, że i wy dla siebie bez problemu coś wybierzecie i będziecie zadowoleni z zapachu. Co róż u nich znajdziecie jakieś fajne nowości i także w super cenach.
ODPOWIEDZ