Powiekszenie piersi

Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Awatar użytkownika
IwonaKrolik

Powiekszenie piersi

Post autor: IwonaKrolik »

Czesc,

macie jakis sprawdzony gabinet, ktory sie tym zajmuje we Wroclawiu?
Awatar użytkownika
JakubNowakowski

Re: Powiekszenie piersi

Post autor: JakubNowakowski »

Dobry Wieczor,

Moja zona poleca http://www.aestetica.pl/powiekszanie-piersi. Robila zabieg kilka miesiecy temu i jest bardzo zadowolona. Mowi, ze nie ma im nic do zarzucenia. Na poczatku bardzo sie bala, ale niepotrzebnie. Wszystko jest okej
Awatar użytkownika
Nakia

Post autor: Nakia »

Czasem warto pojechać nieco dalej, żeby trafić do naprawdę świetnego chirurga. Ja miałam to szczęście i moimi piersiami zajęła się dr Anna Olender https://drolender.pl dobrała odpowiedni rozmiar i rodzaj implantów, efekt jest niesamowity :)
Awatar użytkownika
Kalanss

Post autor: Kalanss »

Dziewczyny, nie powiększycie piersi żadnym kosmetykiem, w zasadzie tylko operacyjnie można powiększyć piersi a przynajmniej znacząco je powiększyć. Nie dajcie się oszukać firmom kosmetycznym, poczytajcie o tym w Internecie, książkach. Dostęp do informacji ma w zasadzie każda z Was. Nie zachęcam Was do poddania sie operacji powiększania piersi, chciałabym tylko, żebyście znały prawdę i nie dawały się oszukiwać. Sama łudziłam się, że powiększe i podniosę piersi różnymi kosmetykami. Wydałam na nie tysiące a piersi nadal nie są takie jakie chciałabym, żebym była. Planuje zapisać się na konsultacje do dr Wilgus , bo chciałabym je powiększyć operacyjnie.

wypłukiwanie potasu z organizmu
Awatar użytkownika
malasarenka

Post autor: malasarenka »

Jesli chodzi o taki zabieg polecam wybrac reimplantacje tkanki tluszczowej a nie silikony :) To bardziej naturalne i wyglada zdecydowanie lepiej :D Ja taki wybralam w Katowicach w Dermedzie i to byl strzal w 10 :D
ODPOWIEDZ