Salon kosmetycznego - laser diodowy
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
Salon kosmetycznego - laser diodowy
Post autor: Łaska »
Szukam porządnego wyposażenia do mojego salonu kosmetycznego i przede wszystkim zastanawiam się nad urządzeniem które pozwala na skuteczne usuwanie każdego rodzaju owłosienia również w strefie bikini bo jednak zainteresowanie ze strony klientek jest coraz większe na takie usługi. Doradzicie?
- cziwa
Re: Salon kosmetycznego - laser diodowy
Świetny sprzęt do salonów kosmetycznych możecie kupić w firmie https://www.monduniq.pl/marka są według mnie najlepsi. Marka jest na rynku od wielu lat i na pewno na nich się nie zawiedziecie. Ja posiadam ich sprzęt jak i kosmetyki u siebie, jestem z wszystkiego bardzo zadowolona.
Post autor: Vubeś »
Na ten moment szukając przede wszystkim profesjonalnej pomocy i dobrej jakości urządzeń kosmetycznych do skutecznej walki z owłosieniem to w mojej opinii warto zwrócić uwagę na Lumeni https://ifapro.pl/laser-diodowy/ który jest unikatowym połączeniem 3 długości fali 755nm, 808nm oraz 1064nm. Efekty są naprawdę zadowalające, no i do tego z urządzeniem zapewnili nam również odpowiednie szkolenia.
jodyna do picia
jodyna do picia
Post autor: Fiońka »
Tutaj jak najbardziej warto zwrócić uwagę właśnie na laser diodowy LUMENI, który daje świetne efekty w zakresie radzenia sobie z nadmiarem owłosienia w uciążliwych miejscach. Sami wprowadziliśmy go do nas jakoś z kilka miesięcy temu kiedy trochę zrobiliśmy odświeżenie gabinetu i chcielibyśmy również rozwijać się pod względem nowych zabiegów.
Post autor: Łaska »
O proszę, to zobaczymy w takim razie co ostatecznie wyjdzie i przede wszystkim oby też nie był to koniec naszego tematuFiońka pisze: ↑19 sie 2021, 14:37 Tutaj jak najbardziej warto zwrócić uwagę właśnie na laser diodowy LUMENI, który daje świetne efekty w zakresie radzenia sobie z nadmiarem owłosienia w uciążliwych miejscach. Sami wprowadziliśmy go do nas jakoś z kilka miesięcy temu kiedy trochę zrobiliśmy odświeżenie gabinetu i chcielibyśmy również rozwijać się pod względem nowych zabiegów.

Post autor: inimą »
W sumie to dla mnie wystarczająca jest mikrodermabrazja lublin https://euforialublin.pl/zabieg/mikrode ... diamentowa . I od czasu do czasu się na nią wybieram i bardzo jestem z tego powodu zadowolona. Nie ma co mówić, bardzo mi się podoba efekt i powtarzam według zaleceń kosmetyczki.
wildfire s aktualizacja androida
wildfire s aktualizacja androida
Post autor: Oneśka »
jeśli chodzi o wybór porządnego sprzętu kosmetycznego do swojego gabinetu to jak chyba też muszę dołączyć się do pozytywnych opinii na temat Lumeni IFApro https://ifapro.pl/laser-diodowy/ który działa zarówno w przypadku obszarów bikini, pleców, nóg, a także klatki piersiowej, pach, skóry głowy i innych części ciała. W tak gorące dni brak owłosienia naprawdę pomaga 

Post autor: sarka9922 »
Kochane, mam ten laser - Air Essence DL2005 od jakiegoś czasu w salonie i powiem Wam jedno – ZAKOCHAŁAM SIĘ!
W porównaniu do innych urządzeń, to działa mega szybko, no i efekty widać już po kilku sesjach! Klienci mówią, że ból jest minimalny, więc nie muszę ich męczyć jakimiś chłodzącymi żelami na siłę. Fajna sprawa! I tak, nie ma problemu z jego obsługą – jak dla mnie to bardzo intuicyjne. 
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki