Smart Kid Belt pas
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
- izka2
Smart Kid Belt pas
Jeśli chodzi o mnie to chcę polecić zakup takich pasów https://smartkidbelt.com/pl/ które są zamiennikami fotelików dziecięcych. Każdy może śmiało ich używać jeśli pociecha ma powyżej 5 lat. Polecam zapoznać się ze stroną producenta.
- Katarzyna
Re: Smart Kid Belt pas
My z mężem również zastanawialiśmy się przez chwilę nad zakupem takiego właśnie zamiennika, jednak w końcu stwierdziliśmy, że chyba jednak fotelik samochodowy będzie lepszym wyborem. Bardzo duży wybór takich fotelików od najlepszych, wiodących na rynku producentów, takich jak BabySafe, Espiro, Joie, Kiddy czy też Coletto, znaleźliśmy w sklepie internetowym Smile. Ceny wcale nie były tam wygórowane, więc polecamy się rozejrzeć 

- malasarenka
Post autor: malasarenka »
Fotelik jest bezpieczny wiadomo, ale nie zawsze mozemy zabrac go ze sobą chociażby na wakacje czy na przejazd taksówką. Wtedy swietnie sprawdzaja sie pasy SKB. Mamy dwie sztuki dla naszych dzieci bo sa bezpieczne
- kiepurka
ja tez uwazam, ze pas to fajne rozwiazanie, a na pewno duzo lepsze niz podkladka! kolezanka z pracy uzywa tego adaptera u syna i widzialam, ze poprawnie zapiety naprawde idzie przez biodra i barki wiec zapewnia bezpieczenstwo
- fiona45
Moim zdaniem warto czasem szukać ciekawych propozycji w sieci za takimi nowościami. Ja osobiście szukam zawsze bo lubię próbować i testować. Pasy Smart Kid Belt takie też mamy, przydały się dla starszego syna, ekstra propozycja godna uwagi, bo wygodne są i praktyczne.
- Majka
Jeżeli dalej zastanawiacie się nad zakupem pasu smart kid belt to na prawdę warto go zakupić. Jest ja najbardziej bezpieczny dla naszych dzieci i przede wszystkim wygodny, nasza córka nie cierpiała fotelików, dlatego stąd też pomysł zakupu pasów.
- melodyjka8
Post autor: melodyjka8 »
Moim zdaniem w przypadku starszych dzieci te pasy smart kid belt są w porządku, mogą być dobrą alternatywą dla fotelika. Ja zdecydowałam się na ich zakup i mam zamiar zabrać je ze sobą na urlop zagraniczny.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki