Wyprzedaż samochodów
Zbieramy opinie o ciekawych promocjach, rabatach i najlepszych ofertach. Dołącz do nas!
- Koralik
Wyprzedaż samochodów
Potrzebny jest mi dobry i nowy samochód. Miałam dość problemów ze starym i sporo pieniędzy poszło na różne naprawy. Co myślicie, aby kupić sobie w wyprzedaży rocznika 2019 jakieś ładne auto z salonu BMW Bawaria Motors? Podoba mi się limuzyna, ale na dojazdy do pracy i weekendowe wojaże z rodzinką będzie też dobry BMW Serii 7. Muszę się dowiedzieć o szczegóły finansowania, jednak jeszcze poproszę o Wasze wskazówki.
- zaman
Re: Wyprzedaż samochodów
Jeśli Ci taka marka odpowiada, samochód się podoba. Każdy ma inny gust w końcu. Mi na przykład marzyło się Porsche, bardzo chciałem mieć samochód tej marki. W Porsche Centrum Sopot takiego zakupu dokonałem. Zdecydowałem się na używany, ale w idealnym stanie. Tam takie samochody to są drobiazgowo sprawdzone, muszą rygorystyczne warunki spełniać. A zawsze cena inna niż za nowy, chociaż też jak najbardziej tam takie są. To autoryzowany salon.
- black-berry
Post autor: black-berry »
Niezamierzoność to cecha wielu odkryć, które autorzy po czasie przypisują swojemu geniuszowi.
- anastazja
Zakup nowego auta z gwarancją to dobry pomysł, tym bardziej jeśli pojawia się okazja cenowa:) Ja też zamierzam nabyć samochód, bo mój kilkunastoletni opel co rusz wymaga naprawy, a więc zmienił się w istną skarbonkę. Myślę aucie elektrycznym- ekologicznym, cichym i komfortowym. W ofercie salonu Renault: http://www.renault.dyszkiewicz.pl/samoc ... zne-1.html wpadł mi w oko model Kangoo Z.E. chociaż i kompaktowy ZOE jet fajny do jazdy miejskiej. Bardziej jednak skłaniam się ku najnowszemu "kangurowi", bo moja praca wymaga mobilności na długich trasach, czasem przewozu towarów albo własnego bagażu podczas wyjazdów służbowych.
- Katarzyna
Zanim zdecydujesz się na zakup nowego auta, warto byłoby też sprzedać stary samochód. Najszybciej i najwygodniej zrobisz to oczywiście w skupie samochodowym. Jeśli chodzi o Warszawę, to kojarzę taki bardzo dobry skup aut https://kupiewszystkieauta.pl/. Można tam liczyć na szybką, profesjonalną i uczciwą wycenę
Tak więc polecam 

Post autor: grażka »
Teraz powoli wyprzedaże rocznika się już kończą. Ale jeszcze w niektórych salonach można znależc perełki. Jeśli szukacie BMW to polecam salony Bawarii, maja w kilku miastach więc pewnie jak w jednym salonie nie ma to znajdą dany model w innym salonie sieci.
Post autor: Roxanę »
Bardzo wiele samochodów zarówno nowych ja, jak i używanych oferuje dealer BMW Bawaria Motors. Moja praca jest poza miastem i nie mam dobrego połączenia komunikacyjnego, więc też do niej muszę jeździć autem. Kupowałam dość niedawno u nich BMW Serii 3 i doskonale sprawdza się na drogach. Gdy byłam po nie w salonie, to nie mogłam uwierzyć, że jest z drugiej ręki, tak bardzo było zadbane i świetnie serwisowane. Więc może warto sprawdzić też używane oferty.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki