najlepsze perfumy online
Przez NOS do SERCA. Wszystko o perfumach i fascynującym świecie zapachów. Rozmawiamy o kompozycjach zapachowych i propozycjach na każdą porę roku i każdą okazję.
- Diana_81
najlepsze perfumy online
Cześć wszystkim!
Szukam najlepszego rozwiązania dla mojego problemu - zakupu perfum online. Zastanawiam się, jaki sklep z perfumami miałby w swojej ofercie szeroki wybór zapachów, a co najważniejsze - w bardzo atrakcyjnych cenach. Nie mogę się doczekać, aby wypróbować kilka nowych zapachów i znaleźć ten idealny dla siebie. Polecacie jakieś sklepy? A Wy, macie swoje ulubione perfumy? Podzielcie się swoimi opiniami! 
-
Wiktoria
Re: najlepsze perfumy online
Post autor: Wiktoria »
Ja moje ulubione zapachy znalazłam przez artykuł o perfumach Giorgio Armani - https://calisia.pl/powiedz-tak-kobiecej ... mani,68603. Wcześniej nie miałam pojęcia o tych wszystkich kompozycjach zapachowych 
-
Madelainel
Post autor: Madelainel »
Bardzo mi sie ostatnio spodobał olejek wonny Ogroy sułtana, ma niesamowity zapach. uchodzi za afrodyzjak . Połaczenie nut kwiatowych, owocowych, jaśminu oraz kardamonu. Uwielbiam go, a jaka delikatna skóra po nim
-
Dorisska
Post autor: Dorisska »
Też bardzo lubie olejki perfumujace do ciała. Znakomity jest olejek perfumujacy Afra, świetnie pachnie cytrusami, skóra na długie godziny pachnie. a i własnie skóra delikatna po nim, super nawilżona
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki