Implanty w prodentika.com.pl opinie
Jak dbać o zęby? Najlepsze preparaty wybielające, polecenia stomatologów i ortodontów.
- elena
Implanty w prodentika.com.pl opinie
Szukam dobrego gabinetu stomatologicznego w Warszawie. Chodzi mi o wstawienie implantu, a wiadomo, że nie jest to mały wydatek, dlatego chodzi mi o sprawdzonego specjalistę. Myślałam o wizycie u nich http://prodentika.com.pl/. Co sądzicie o moim wyborze.? Gabinet Prodentika wydaje mi się odpowiedni. Proszę was o opinie i doświadczenia.
- Klara33
Re: Implanty w prodentika.com.pl opinie
Myślę, że w kwestii implantów http://prodentika.com.pl/ to słuszny wybór. Sama byłam u nich na zabiegu i miło wspominam wizytę. Miałam robione leczenie kanałowe, ale nic nie bolało i ogólnie od razu stres minął. Mam nadzieję, że moja opinia cię przekona Wiem, że mają sporo klientów więc pewnie jeszcze ktoś się wypowie.
- Doria
Jak dla mnie w Warszawie gabinet Prodentika jest jednym z najlepszych. To jest oczywiście moja opinia, ale warto to samemu sprawdzić. Pracują tam sami specjaliści, którzy posiadają najnowszą wiedzę z dziedziny stomatologii. Ja ich polecam, bo wiele razy ratowali moje zęby, nawet gdy inni dentyści twierdzili, że nie ma co ratować. A poza tym mają bardzo miłą kadrę.
- klara
Ja byłam w gabinecie Prodentika dwa razy: raz miałam wyrywanie, a raz była to wizyta kontrolna. Za każdym razem podziwiałam ich profesjonalizm. Widać, że dentyści inwestują w szkolenia. Namiary na gabinet dostałam z polecenia i nie żałuję. Co do cen to moim zdaniem też nie są jakieś powalające. Wszystko w normie, tym bardziej przy tak wysokiej jakości obsługi.
- Marek
Sam nigdy nie byłem w tym gabinecie, ale mój brat był i ma bardzo dobrą opinię o nich. On wstawiał tam implant i był zadowolony, bo jak na warszawskie warunki, cena nie była zbyt wysoka. W przyszłości na pewno też się tam wybiorę, gdy będę miał potrzebę. Tym bardziej, że do Prodentika mam przysłowiowy rzut beretem, bo gabinet jest w centrum
- Lena22
O gabinecie z tego linkahttp://prodentika.com.pl/ słyszałam wiele pozytywnych opinii. Z ciekawości przejrzałam ich usługi i muszę przyznać, że lista jest imponująca. Mają nowoczesne metody i sprzęt, a w kwestii zębów robią chyba wszystkie zabiegi. Myślę, że warto ich sprawdzić. Ktoś wspominał, że w temacie implantów też są ok, więc myślę, że nie będziesz zawiedziona.
- Greta
Jakiś czas temu miałam podobny dylemat. Gabinetów jest sporo i nie jest łatwo wybrać ten najlepszy. Ja konkretnie szukałam gabinetu stomatologicznego, w którym bym mogła wybielić zęby. Po przeczytaniu wielu opinii, zdecydowałam się na gabinet Prodentika. Bardzo dużo osób ich chwaliło, a mi zależało na profesjonalnie wykonanym zabiegu. No i muszę przyznać, że wszystko na 5+. I obsługa, i efekty, i sam gabinet jeśli chodzi o czystość czy wyposażenie.
- elena
Marek, a jak Twój brat ocenia wizytę w Prodentika z perspektywy czasu? Tzn. ponownie by zdecydował się na ich usługi? Bo rozumiem, że sam implant trzyma się i nie ma z nim żadnych problemów.
- Marek
Z tego co wiem to wszystko ok. On nadal do nich chodzi więc wydaje mi się, że nie ma żadnych zastrzeżeń. Sam implant jest w ogóle niewidoczny i wygląda "jak prawdziwy" Zresztą jak masz wątpliwości to podpytaj bezpośrednio w Prodentika. Podpowiedzą co i jak.
- karinos
Ja dobrze znam klinikę Prodentika. Wcześniej unikałam dentystów jak ognia. Bałam się ich, ale moja koleżanka poleciła mi właśnie ten gabinet. Posłuchałam jej opinii i zapisałam się na wizytę, od tamtej pory polecam ich moim znajomym. W ogóle nie czułam stresu, bo lekarz był miły i cały czas żartował. Zapomniałam gdzie jestem i jak bardzo się boję Wiem, że sporo ludzi też ma stracha przed dentystą, ale tu nie ma się czego bać.
- elena
Dzięki Marek. Innym też dziękuję. W zasadzie nie spodziewałam się innych opinii, bo wszędzie słyszę o Prodentika w superlatywach, ale wolałam się upewnić. W takim razie i ja umawiam się do nich. I dzięki za to info o podejściu do pacjenta - też się trochę boję, nie ukrywam, ale liczę, że będzie dobrze.
Wróć do „Piękny uśmiech - czyli wszystko o zębach”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?