Krwawiące dziąsła

Jak dbać o zęby? Najlepsze preparaty wybielające, polecenia stomatologów i ortodontów.
wieśka

Krwawiące dziąsła

Post autor: wieśka »

Co polecicie na krwawiące dziąsła? Od pewnego czasu mam z tym problem. Znalazłam jakąś pastę w drogerii, ale niestety niewiele daje. Używam jej już ponad tydzień, a efekty żadne. Może powinnam zmienić na inną? Tylko jaką?
____________________________________________________________________________________
żaneta

Re: Krwawiące dziąsła

Post autor: żaneta »

wieśka pisze: ↑11 paź 2021, 0:24 Co polecicie na krwawiące dziąsła? Od pewnego czasu mam z tym problem. Znalazłam jakąś pastę w drogerii, ale niestety niewiele daje. Używam jej już ponad tydzień, a efekty żadne. Może powinnam zmienić na inną? Tylko jaką?
____________________________________________________________________________________
Kup sobie lepiej w aptece Septoral. Mi ją polecił dentysta, świetnie się sprawdza.
wieśka

Re: Krwawiące dziąsła

Post autor: wieśka »

żaneta pisze: ↑15 paź 2021, 9:20
wieśka pisze: ↑11 paź 2021, 0:24 Co polecicie na krwawiące dziąsła? Od pewnego czasu mam z tym problem. Znalazłam jakąś pastę w drogerii, ale niestety niewiele daje. Używam jej już ponad tydzień, a efekty żadne. Może powinnam zmienić na inną? Tylko jaką?
Kup sobie lepiej w aptece Septoral. Mi ją polecił dentysta, świetnie się sprawdza.
Kupiłam i przyznaję, że tym razem jest poprawa. Dla jeszcze lepszego efektu wzięłam też płyn do płukania jamy ustnej
Obrazek
ODPOWIEDZ