Wybielanie zębów
Jak dbać o zęby? Najlepsze preparaty wybielające, polecenia stomatologów i ortodontów.
- elena
Wybielanie zębów
Dziewczyny. Chciałabym wybielić zęby przed ślubem. Próbowałam metod domowych, ale one nie są skuteczne. Widziałam, jak wyglądają zęby koleżanki po wizycie w tym gabinecie http://designdentalclinic.pl/ - piękne i białe jak perełki. Myślę, że udam się do nich po pomoc, ale chciałabym wiedzieć czy domowymi metodami można osiągnąć taki efekt?
- Bercia
Re: Wybielanie zębów
Ja bym nie ryzykowała takimi domowymi metodami. Po prostu wybierz się do gabinetu Dental Pro w Gdyni na Podgórzu i z pewnością uzyskasz odpowiednią pomoc. Z tego co słyszałam to mają duże doświadczenie i stosują najnowsze technologicznie metody, które doskonale doprowadzają zęby do idealnego stanu. Sama mam chęć się do nich wybrać tylko muszę się umówić.
- Chons52
Re: Wybielanie zębów
Wybielanie domowymi sposobami może być niebezpieczne... najlepiej wybrać się do dentysty i tam skorzystać z zabiegu. Możesz też podpytać swojego dentystę, który zna Twoje żeby, czy poleci Tobie jakieś paski czy coś podobnego, do wybielania domowego. Albo możesz - jeśli masz - zabrać ze sobą na wizytę, to co masz do wybielania i zapytać dentystę, co sądzi. I czy możesz zastosować u siebie.
Baśka,
chlorowanie ścieków
Baśka,
chlorowanie ścieków
Wróć do „Piękny uśmiech - czyli wszystko o zębach”
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje