Ubranka dla dzieci w dobrej cenie

Polujemy na promocje! Gdzie znaleźć najlepsze okazje? Co kupić na wyprzedaży? Gdzie znaleźć kody rabatowe? Zapraszamy do dyskusji.
Awatar użytkownika
Ladyslawa1969

Ubranka dla dzieci w dobrej cenie

Post autor: Ladyslawa1969 »

Pytanie do młodych rodziców, zapewne przede wszystkim młodych mamuś - powiedzcie, gdzie kupujecie ubranka dla Waszych maluszków? Ja jestem zwolennikiem bawełnianych, ale uważam też, że dla takich małych dzieci nie ma sensu kupować sporej ilości ubrań. Chciałabym zamówić dla córki jakieś śpioszki albo body z nadrukiem wg własnego projektu, podpowiedzcie, gdzie warto?
puma88

Re: Ubranka dla dzieci w dobrej cenie

Post autor: puma88 »

Zdecydowanie warto byłoby odwiedzić przykładowo pepco sklep katowice , ponieważ tam macie multum ubranek w najróżniejszym rozmiarze. No i naprawdę u nich można kupić dobre produkty, ja też tam kupuję także wiem po sobie.
olla

Post autor: olla »

obietki, zdarza się wam zamawiać ciuszki dla waszych dzieci online? Pytam, bo trafiłam ostatnio na sklep internetowy abc-bobasa.pl, który wydaje się naprawdę super. Słyszałyście o nim?
Awatar użytkownika
pamela

Post autor: pamela »

Tak, ja często zamawiam ubrania online a dla dzieci to moja koleżanka w tym sklepie https://www.smyk.com/ubrania-i-buty/spo ... esowe.html ostatnio fajne dresy zamawiała. Zajrzyjcie koniecznie bo widzę że bardzo ładne te ubranka a podobno są bardzo dobrej jakości i są tak samo ładne po praniu jak przed
ODPOWIEDZ