Adapter SKB zamiast fotelików dziecięcych

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Awatar użytkownika
izka2

Adapter SKB zamiast fotelików dziecięcych

Post autor: izka2 »

Jeśli jesteś rodzicem to przydadzą ci się takie pasy zwłaszcza dla kogoś kto często wynajmuje auta i ma małe dziec https://smartkidbelt.com/pl/ Idealnie się sprawdzają jako zamiennik fotelików dziecięcych a są o wiele tańsze i bardziej poręczne. Można je śmiało schować w plecak i mieć zawsze przy sobie. Na pewno nieraz się przydadzą w zastępstwie standardowych fotelików.
Awatar użytkownika
Calypso88

Re: Adapter SKB zamiast fotelików dziecięcych

Post autor: Calypso88 »

Adapter Smart Kid Belt sama mam, ale ja go kupiłam jak młody skończył 8 lat i wyrosł mi z fotelika. jest to o niebo lepsze od podkładki i nawet nie ma o czym gadać. Także ogólnie bardzo polecam ze wzgledu na wygodę, ale i na bezpieczeństwo również ;)
Awatar użytkownika
Majka

Post autor: Majka »

Uważam, że smart kid belt to jest mój najlepszy zakup. Kupiliśmy ten pas dla starszego syna. Korzystamy z niego bardzo często. Łatwo się go montuje i reguluje, a dziecko wygodnie sobie podróżuje. Bardzo dobre rozwiązanie.
Awatar użytkownika
kotka

Post autor: kotka »

Adapter Smart Kid Belt jest wygodniejszy niż fotelik dziecięcy i daję dziecku więcej komfortu . Przy okazji daje nam bezpieczeństwo podroży przekonać możemy się na testach które były wykonane , znajdziemy je tutaj https://jestempotrzebny.pl/bezpiecznie-w-aucie/ . Zaletą jego jest jeszcze to że nie musimy przekładać go z auta do drugiego auta jak fotelik.

bramy dwuskrzydłowe automatyczne
Awatar użytkownika
ramonesska

Post autor: ramonesska »

tez wlasnie przegladalam sobie te testy i przyznaje, ze wszystko fajnie opisane i przedstawione, juz pare miesiecy korzystamy z tych pasow i sprawdzaja sie naprawde dobrze
Awatar użytkownika
wiola438

Post autor: wiola438 »

Dla mnie świetnym rozwiązaniem są te pasy Smart Kid Belt . Są wygodne, lekkie i łatwe w transporcie. Dają takie samo bezpieczeństwo co fotelik. Ceny jak na moje oko również są rozsądne. Warto wejść na stronę i doczytać sobie więcej szczegółów.
Mileczka

Post autor: Mileczka »

Pasy Smart Kid belt są w porządku dla II i III grupy wiekowej o czym zreszta pisze firma. Ja jednak jestem za tym by stosować je u dzieci starszych czyli w III kategorii. Ale to jest moje zdanie. Poza tym na profilu FB od SKB, są ludzie pokazane testy, które wiele wyjaśniają i rozwiewają nasze wątpliwości. Były też testy na niezależnym blogu, także SKB mówi prawdę ;)
Awatar użytkownika
Hankka21

Post autor: Hankka21 »

Zarówno ta jak i ta opcja jest dobra. Grunt żeby po prostu kupić porządny adapter lub sam fotelik na pasy. Ja tutaj https://www.sklep-smile.pl/joie-stages czytam sobie o foteliku Joie Stages. Ktoś z Was ma fotelik tej marki i sobie chwali?
ODPOWIEDZ