Bezpieczny wózek
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- Duśka
Bezpieczny wózek
Myślę, że każda matka chce dla swojego dziecka jak najlepiej. Każda mama chce by jej dziecko miało bezpieczny i funkcjonalny wózek. Moim zdaniem idealny wózek to https://umalucha.pl/produkt/cybex-mios- ... nfigurator. Łączy w sobie komfort i elegancję.
- Marikaa
Re: Bezpieczny wózek
No to w takim razie sprawdź również https://aberlystore.pl/pl/c/Wozki-dla-dzieci/113 ponieważ także mają sprawdzone i bezpieczne wózki dla maluszków w tym m.in JUMPER V - TAKO BRĄZ-BEŻ który dodatkowo świetnie się prezentuje i posiada szereg udogodnień zarówno dla maluszka, ale też dla nas np.kosze i torby na rzeczy i dłuższe spacery.
- stokrotka21
- pamela
To obejrzyj na początek silver cross surf. Wózek zachwyca przede wszystkim jakością, od razu zwróciłam na nią uwagę, poza tym ma rewelacyjną amortyzację, żelowe bezobsługowe koła, i możliwość zamiany przednich kół na na jedno, duże terenowe koło, dzięki czemu wózek staje się prawdziwą terenówką.
- stokrotka21
Post autor: stokrotka21 »
Bardzo ładne i bezpieczne są wózki xlander, są stabilne i nie wywrócą się nawet kiedy postawisz wózek na nierównym terenie, wszystko już przetestowałam i wózek spisuje się idealnie a do tego rewelacyjnie wygląda
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki