Bielizna damska i męska - wybór

To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
Rodęk

Bielizna damska i męska - wybór

Post autor: Rodęk »

Gdzie szukać ładnej i dobrze wykonanej bielizny nocnej? Macie może dla mnie jakieś interesujące propozycje, licząc jednocześnie na dobre ceny pełne wsparcie i profesjonalizm obsługi, chętnie poznam Wasze opinie w tym zakresie i oby oczywiście temat jeszcze nam się tutaj trochę rozwinął żeby inni również skorzystali :)
MałgorzataEs

Re: Bielizna damska i męska - wybór

Post autor: MałgorzataEs »

Myślę, że sklep Valetta to opcja godna uwagi, jeżeli zależy Wam na jakości i ciekawych propozycjach ładnej bielizny. W ich przypadku można liczyć na uczciwe podejście, dotrzymanie terminów tak jak to jest w regulaminie i myślę, że bez problemów także zmieścicie się w swoim budżecie.
Ułcia

Post autor: Ułcia »

Jeśli chodzi o piękną i dobrze wykonaną bieliznę damską i to zarówno jeśli chodzi o wersję bielizny koronkowej, w wydaniu codziennym, wygodne komplety sportowe do codziennych treningów. Ja na pewno w tym zakresie pozostanę jednak przy Valetta bo co do nich mam pewność, tylko problemem jest trochę długa dostawa.
Rodęk

Post autor: Rodęk »

O proszę dobrze wiedzieć, ja na pewno sprawdzę co tam mają bo jednak dobrych sklepów z bielizną brakuje i lepiej przejrzeć dostępne możliwości i przekonać się co tam udało im się przygotować. Rozważam właśnie domówić sobie bieliznę sportową i wyszczuplającą bo trzeba o siebie w końcu zadbać.
ElizaEś

Post autor: ElizaEś »

Jak najbardziej warto zajrzeć do oferty wspominanego już wcześniej sklepu valetta i tego jakie propozycje przygotowali, bo naprawdę robią wrażenie zarówno co do ilości wzorów, kolorów, a też same wykonanie pozytywnie zaskakuje. Nie zawiodłam się, więc też mogę Wam polecić bo warto trochę poczekać :)
ODPOWIEDZ