Czy można nauczyć się malować paznokcie?
To miejsce na najróżniejsze tematy, niekoniecznie związane z modą i urodą. Sprawdź!
- MartaSz
Czy można nauczyć się malować paznokcie?
Przyznam szczerze, że malowanie paznokci nigdy nie było moją mocna stroną, ale zawsze zazdrościłam innym dziewczyną ładnie pomalowanych paznokci. Nie stać mnie na drogie zabiegi u kosmetyczki. Trafiłam ostatnio na lakier inteligentny, który jest łatwy w aplikacji i długo utrzymuje się na płytce. Powiem szczerze, że jak dla mnie to strzał w dziesiątkę i wybawienie. Polecam.
- cosmo
Re: Czy można nauczyć się malować paznokcie?
Najlepiej wybrać jakieś trwałe lakiery, które przez długi czas będą się utrzymywać na naszych pazurkach. Co jeszcze warto mieć przy stylizacji paznokci? To, również gąbeczki do ombre. Dzięki nim, stworzycie super stylizacje.
Re: Czy można nauczyć się malować paznokcie?
Post autor: justyna9433 »
Ja miałam bardzo łamliwe paznokcie. Nigdy nie mogłam ich zapuścić. Pękały mi wzdłuż i musiałam obcinać je aż do skóry, co było bardzo bolesne. Teraz mam długie ładne paznokcie, które szybko rosną. Jak to zrobiłam? Przestałam malować paznokcie, dałam im odpocząć. Jedyne co używałam to odżywka Eveline Diament. Odżywkę tą z czystym sumieniem mogę wszystkim polecić. Paznokcie po niej są mega twarde.MartaSz pisze: ↑20 cze 2020, 18:20 Przyznam szczerze, że malowanie paznokci nigdy nie było moją mocna stroną, ale zawsze zazdrościłam innym dziewczyną ładnie pomalowanych paznokci. Nie stać mnie na drogie zabiegi u kosmetyczki. Trafiłam ostatnio na ..., który jest łatwy w aplikacji i długo utrzymuje się na płytce. Powiem szczerze, że jak dla mnie to strzał w dziesiątkę i wybawienie. Polecam.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Moda damska
- ↳ Moda dziecięca
- ↳ Moda męska
- ↳ Kosmetyki
- ↳ Okazje
- ↳ Kosmetyka - zabiegi
- ↳ Okulary
- ↳ Kosmetyki naturalne
- ↳ Jakich kosmetyków używasz?
- ↳ Dermokosmetyki